Tervehdys!

Ajattelin, että siirrän päiväkirjan nyt tänne blogiin. On nopeempi päivittää jne.

No, mitäs meille tänne kuuluupi? Minulta loppui perjantaina 3.11 työt. Heristin vähän siitalle sormea, että ois se nyt voinut penikoida ku kerta sopivasti jäin sen mahdollisen lasketunajan aikoihin kotio. Mutta luontohan oli tälläkertaa toistamieltä. Hakkaan päätä seinään. Että sitä pitää vielä tässä vaiheessa olla todella tyhmä koiranomistaja. Koirathan ovat olleen kevät talvesta asti raakaruokinnalla ja minä tyhmä menin antamaan niille tiistaina kuivanapuja. Iiro oli keskiviikkona paskonut sisälle...kun päästi koirat ulos (siita tosin turvallisuus syistä  taluttimessa) Iiro juoksi heti pellolle ja heitti semmoset kurat. ke-to välisenä yönä käytin sitä 2 kertaa ulkona yöllä. Torstaina se oli kurannut kaks kertaa lattialle ja illalla vielä kerran kun en ollut kotona päästämässä sitä ulos. To-Pe välisenä yönä myös kahesti ulos. Perjantaina oisin hakenut apua pipetistä, mutta ne olivat koulutuspäivillä.

Siskolta löytyi sitten Benfital-jauhetta, joka on tarkoitettu ripuloiville vasikoille. Soitin nivalan kaupungin eläinlääkärille ja kysyin voiko sitä antaa koiralle? Hänen mielestään ei ole mitään estettä juottaa sitä myös koiralle. Niimpä tein 2,5 dl annoksen juomaa. Olin varautunut, että se pitää pakko juottaa ruiskulla, mutta Iiro joi kupin tyhjäksi ihan ite.Tein vielä toisen annoksen ja se joi senkin. Illalla tein sille vielä 3dl annoksen ja sekin meni alas. Lauantai iltana se joi vielä 3dl. Koko ripuloinnin ajan se on ollu tosi pirtee, mutta tuo juomattomuus rupes huolestuttmaan, mutta onneksi tuosta vasikan juomasta oli apua. Kiitos Sadulle.

Tänä viikonloppuna oli sitten niin kylmää, että käänsimme koko porukka aamuisin kylkeä. Tai no minä olin la aamuna 5 jo menossa Liisan kanssa Seinäjoelle näyttelyyn Sisko-sisiliskon kanssa (Englanninsetterin pentu). Ei mikään huono reissu. Sisko oli ROP-pentu. Mutta KP:stä ei täälläkään saanut kuin ruusukkeen ;)

249246.jpg

Pakkaspäivinä on kiva loikoilla

 

249301.jpg

Iiro & Hullu Jänis