Koirat olivat ajaneet sunnuntaina hyvin....Siitakin kovasti yrittää, vaikka Markus ei oikein usko sen itekkään vielä uskovan mitä tekee :) Kävi kuitenkin niin, että sinne mettään jäi vielä niitä hulluja jäniksiä viimekerrasta ja semmostahan nuo lähti ajamaan. Siitan Markus sai kiinni ihan kohtuudella...se oli sille huudellut ja neiti näpsä oli päästänyt korvat luimussa vaan ohi...Markus unohti salasanan. Siitalle kun huutaa "NYT" niin se pyshätyy kuin seinään ja menee makamaan. Lopulta  Markus muisti salasanan ja koira onnellisesti kiinni. Tutkalla katteli, että iiro on menossa kohti pyhäjärvi tietä. Monen pistotien päässä se kävi, mutta aina oli koira jo mennyt ohi. Vihdoin se sai koiran kiinni kun se ajo pikitien varressa sitä hulluajänistä. Markus sanoi, että ostaa ens syksyksi GPS:n niin tietää heti missä se koira on. Hän ei ota sitä riskiä, että myöhästyy kiinniotosta sen takia, että on vielä harhailemassa toisessa paikkaa, kun eihän tuo tavis tutka nyt niin tarkka ole.

Viikonloppuna kävin siskojen kanssa joululahjaostoksilla, joten jätin siivoukset suosiolla maanantaille. Siinä se maanantai päivä sitten menikin ku vahtasin webbikamerasta yhen Amerikan akitan penikoimista. Välillä annoin villakoirille kyytiä ja välillä luutusin lattioita. Katin innoittamana pesin vielä yhen ikkunakin kun on näin lauhat ilmat. Pyykkiäkään ei ole enää missään jemmassa mitä vois pestä....tarvis aloittaa puhtaista uudelleen.

Siita ja Iiro saivat nukkua yön tietokonehuoneessa. Siita nimittäin taas illalla tyhjäs anaalit Markuksen päälle ku nukkui nojatuolissa sen sylissä. Mä en käsitä mikä sille on tullu. Sen jälkeen kun ne anaalit eläinlääkärissä tyhjennettiin se on ruvennut kerran jopa parikin viikossa tyhjäämään ne ja aina Markuksen syliin. En tiedä onko se niin rentoutunut kun tulee nojatuoliin syliin nukkumaan, tuskin se sitä vittusillaan tekee??? Mutta pissannuthan se oli taas lattialle yöllä, ei kato päässy viekkuun nukkumaan....Latioin vielä varalta sanomalehteä lattialle ku tiesin miten käy....onnellisesti ohi paperin :) !!

268256.jpg

Minähän nukun seuraavan yön sängyssä....PISTE!

-Erja-