...Koiraa sängyssä. Koirat saivat (Markus huomauttaa, että joutuivat) nukkua 4 yötä toisessa makkarissa. Eniten se tuotti tuskaa Markukselle, se ei kuulema saa unta pitää nukkua yksin...yksin?? 4 melkein karvatonta yötä, ja vain yhden kerran neiti oli pissannut lattialle, kostoksi tietty, sit siltä varmaan loppu tekoaineet tai se tyyty kohtaloon? 5 iltana Markus hiipi hiljaisuudessa mun ohi, siita nätisti kainalossa. Osas koirakin olla hiljaa ja rimpuilematta. No sinne ne nyt sitten meni, taitaa olla mulla heikko luonne kun annan periksi. Ens töikseen neiti rupes hyppimään sängyssä ja nakkeli MUN peittioa minne sattuu, siellä se hetken päästä tuntui korsaavan. Iiro nukkuu yöt nojatuolissa, fiksu koira.

Eilen kävivät metillä, mitään ei ollu tapahtunut. Siita parantanut kuitenkin otteitaan. Sillä on se ongelma, että kun se löytää jäljet, se tillustelee itse alueen täyteen omia jälkiä. Kuka niistä jälistä sitten ottaa enää selvää? Mitenköhän tuota sais parennettua tai opetettua?

Siitan kainalossa ollut rupi lähti sillä millä se tulikin...eli metsässä. Viikonverran sitä voitelin rasvalla ja viikolla huomasin, että se oli lähtenyt pois mettäreissun jälkeen. Joten ei se mitään vakavaa sitten ollutkaan, työtapaturma vain.

Jouluun enää viikko...säätiedotus lupas jo loppuviikolle plussa asteita, että se näistä kivoista pikkupakkasista sitten ja teretulemast kurakelit :(

-Erja-