Markus lähti aamu tuimaan metsälle. Minä tuli 3 aikoihin yöllä kotia kun nappas kuskin nakki. Koirat olivat yöllä virtaa täynnä...johtuu varmaan niistä grilliherkuista joita kannoin selkä vääränä sisälle. Aamulla tuntui markus keittävänä teetä ja pakkailevan reppua. Jalalla kokeilin niin joku vielä nukku sängyssä...Siita, potkasin sitä "hellavaraisesti", että alas lähteä kohti ulko-ovea se on taas tosi kyseessä. Jahtiin lähti myös Markusen serkkupoika ja setä. Siita oli heti autosta päästyään karjassut, tomppi oli vitsaillut, että joko se nyt sai jäniksen ylös. Siitaa vaan oli kovasti pelottanut pimeässä ne oudot miehet ;)

Koirat olivat hakeneet...siitakin oli ollu 1,5 tuntia reissussa ja eri paikassa kuin Iiro tottakai, tehotiimi kun on kysessä. Olivat vaihtaneet vähän paikkaa ja kohta oli metsä ollu ääntä täynnä. Pasi oli meinannut, että nyt ajaa molemmat, sen kuulee äänestä. Markus oli vain heilutellut päätä siihen malliin, että ei kuule aja kuin vasta iiro. No mahtuu sitä metsään vielä yksi beagle ajamaan. Kohta oli Siitakin pistänyt rammarin huutamaan ja sitten sitä ääntä vasta oli ollutki. Hyvin olivat kuulema pyörineet siinä ympärillä. Tomppi oli sen jäniksen nähnyt, mutta meni pöhölö (siis tomppi) tieltä mettään...ois vaan pysynyt siinä tiellä niin ois saanut ammuttua sen jänön. No ompahan ens kertaa varten jo valmiiksi treenattu pupu.

Kotiin meille tuli sitten ennen viittä pimeyden jo laskettua kaksi hieman kuraista, väsynyttä ja kankeaa koiraa. Siita nilikutti oikeaa etutassua ja iiro...ei ottanut selvää mutta kankeaa oli. Illalla kävivät vain kääntymässä ulkona. Siitakin teki pissat heti ku pääsi nurmikolle ja äkkiä takas sisälle ja nukkumaan. Viikolla markus aiko käyttää siitaa yksin, mutta mitä nyt Mette Mannosta kuuntelee niin ilmat on taas niin perseestä ens viikolla että.

294778.jpg

Aijai, ei kuule pysty ei kykene...

-Erja-