Että Siita oiskin tiine? Tällä kertaa en ole suunnitellut ja intoillut, vaan odotan ensiviikon ultraa, mutta...

Piru kun tuo koira on ruvennut pyöristymään, semmonen alamaha pötkylä se on ;) Luonne sillä on juoksun jälkeen muuttunut, siitä on tullut arkajalka ja kaikki  asiat on hirmu pelottavia. Niin ja tällä viikolla se on päivällä ruvennut pissimään sisälle, mitä se ei ole sitten teinivuosien jälkeen tehnyt. Tupisinkin sille eilen, että jos et ole tiine niin saat kaksviikkoa putkeen selkään (vitsi, vitsi), sisälle pissiminen ei tiineenä-ei ole sallittua.

Iirosta on tullut taas helikopteri, on siis korvien puhdistuksen aika. Siitä on joko tullut kuuro tai tosi röyhkee. Se ei enää usko kun sanoo, että "ei tule"...pappahan lompsii sänkyyn ja etsiin parhaimman paikan mihin perseensä laskee ja alkaa koisimaan. Meidän perheen miehet tykkääkin satiinilakanoista, minä en kun niihin jää karheista jalkapohjista kiinni.

Nyt lähen viemään autoa pakoputki remppaan, meinaa olla aika ferrarin äänet tuossa mun italiaanossa ja putki jää hetkenä minä hyvänsä reissun päälle. Sittenhän siinä ei ois enää kuin remmin kiristys/vaihto ja loput sähköhommat sen kärähtämisen jäliltä. Jokohan ne kohta sais vaihtaa kesäpopot alle?