Aamulla ensimmäisenä pentulaatikolle, kaikki hengissä. Ihana mami on niin hellä ja huolehtivainen. Iltapäivällä siitan kanssa käytiin hännän ja pyllynpesulla. Sillä aikaa kun siita söi, pikaseen punnitsin pikku baarikärpäset. 40-50g oli tullut painoa lisää ja kaikki pennut painaa nyt 400g tai yli. Huh huh, mitenhän suuria jötiköitä niistä vielä tulee. Siita jopa ensimmäistä kertaa näytti tulevan makoilemaan pentulaatikon ulkopuolelle. Siinä se sitten kerkes semmoset 45 sekunttia maata niin laatikossa yks vingahti ja siita sinne takas singahti :)

607846.jpg

Tunnelmia klo 04.20...baarimikko ja 2 asiakasta ovat jo sammuneet. Sisko ja sen veli jatkavat vielä pilkun jälkeen ja näyttävät olevan jatkoilla...

Kävin vauvatarvike ostoksilla Nivalan Pipetissä. Ostin tällaista teddy huopaa. On siistin näköinen, pehmeä ja tarpeeksi suurikokoinen, että sen päälle voi laskea tämän "pohjattoman" pentulaatikon. Mulla on kyllä vauvan makuupusseja yms. mitä käytämme sitten kun kaverit ovat tarpeeksi suuria eivätkä ajaudu vällyjen väliin, tai  ainakin ne osaavat jo silloin tulla sieltä pois. Siitan mielestä tätä huopaa on kiva kuoputtaa.

608328.jpg

Iso poika, Tumma poika, Pilkku poika & rinsessa

p.s. Vaikuttaa siltä, että näitä kavereita tulee olemaan vaikea kuvata. Tämä Tumma poika ei varmasti pysy siinä mihin se asettaa, hyvä kun ei väliin ollu pää ihan toiseen päin näissä kuvissa. Siis otamme 20 kuvaa joista mahdollisesti yksi onnistuu, tämä on siis kuvauksen salaisuus. Niitä on kuulkaa mun tietokoneen roskakori täynnä sumeita ja tärähtäneitä kuvia ;)