Ne tuoksuu, ne tuoksuu...kun ei ajattele, että siinä saattaa olla osaksi pissaa ja kakkaa niin ihanalle ne tuoksuu...koko kämppä tuoksuu (koirattoman nenään täällä varmaan haisee), mutta koirahulluilla rupee kuolavalumaan, se KOILANPENNUN tuoksu.

Rupesin tänään vihdoin väsäämään Pentukansiota, jotka toivon mukaan saan annettua pennun hankkijoille silloin kun tulevat ipanoita kattomaan. Ja jotain pientä extraa on myös luvassa pentujen mukaan. Kohtahan niitä rupee pennun kattojia tulemaan ikkunoista ja ovista. Vielä täällä ollaan kuuroja ja sokeita joten ei näissä nyt vielä mitään kattomista ole, haistella niitä kyllä pystyy ;)

Iltalenkillä oltiin apuna kun naapurin Jaska ajokoira oli TAAS karannut. Eipä me muuta tehty kuin haukuttu sille, mutta sitä niin kovasti kiinnosti nämä "pikkukoirat" niin omistaja sai sen vaivihkaa kiinni. Siita piti semmosen mekkalan ja kuopi takajaloilla maata....sillähän on pesue kotona ovien takana turvassa, mutta äippä kun on niin pitää vahtia. Eka kerran se myös antoi sisällä iirolle pienen selkäsaunan. Iiro tuli tapansa mukaan oven viereen istumaan ruokailun jälkeen, mutta siitan mielestä se tuli liian lähelle pentuhuonetta joten sai kyydit. Sitten sitä piti pentuhuoneen ovelta vahtia, että se ei vaan liiku eikä hengitä ja iirohan teki työtä käskettyä

623437.jpg

"Tänne ei rontti ole tulemista"

 

623432.jpg

ADHD:han se siinä, iltakävelyllä...kiersi kerran mamma ympäri, vaikka piti kiivetä mamman perseen päältä ja könytä pitkin kaukalon reunaa. Se on porukan pienin, äänekkäin ja vilkkain, ainakin tässä vaiheessa. Siitahan oli makuullaan nukkumassa, mutta penikka herätti sen mönkimällä naaman päälle, siksi taas "ilme".