Pari tuntia jaksoin nukkua pentuhuoneen lattialla. Sitten tuli mulle niin kuuma,että möngin omaan sänkyyn. Sitä sänkyä oli kyllä kiva nähdä pitkästä aikaa. Aamulla pika tarkastus ja kaikki pennut hengissä. Vein siitan pesulle, huuhtelin sen hännän, takapuolen ja takajalat.

Vaihdoin myös alusen pentulaatikkoon. Pennut punnitsin ja painoa oli tullut 3 pennulle 30g ja yhelle 25g. Tai liekkö nyt kovin tarkkoja mittoja, vaaka näytti varmaan 0 ja 100kilon väliltä kun kaverit heiluivat mittakkupissa. Painoa kuitenkin tullut hyvin lisää ja se on hieno homma. Siivosin pentuhuoneen ja pesin lattian. Vaihdoin myös puhtaat paperit lattialle. Siita käy sitten niiden päälle pissalla jos en ole hädän yllättäessä kotona, huomenna palaan sitten sorvin ääreen. Väkistehän se pitää kuselle raahata, mutta on se itsekin pyytänyt ulos. Mitään "lenkkejä" ei käydä tekemässä, pellolla pikaseen pissalla ja kakkalla. Ei oo ripulille mennyt, ainakaan vielä. Vesi sille ei oikein maistu. Illalla tarjosin ja menin sitten läikyttämään vettä pentulaatikkoon ja siitähän siivous alkoi. Keitin tänään ydinluita ja laitoin porkkanaa sekaan. Sitä nestettä se juo mieluusti. Puhdasta ja raikasta vettä on kyllä tarjolla pentulaatikon vieressä, mutta ainakin tänään se on jäänyt juomatta.

605130.jpg

Äiti on nyt vähän väsynyt...

605132.jpg

Pikku prinsessa nukkuu...

605129.jpg

Veljekset ruokalevolla...prinsessa kaartaa maitobaarille, tumman pennun aterioidessa.

Siivosin myös meidän kamarin. Ja laitoin iirolle oman makuupaikan huoneeseen. Saa nähä mistä sen aamulla löytää herättyään. Vähän epäilen, että ei ainakaan tästä makuupaikasta (vaan meidän sängystä)

605134.jpg

Iiron poikamiseboxi