Saatiin Liisalta lahja joka haisi lehmän...sille...ihan itelle. Huomasin viikolla että lemmikkipalstoilla joku halus ostaa näitä lehmien käytettyjä nännikumeja. Ihmettelin, että mitä? No nyt meillä on semmonen ja on 110 kertaa parempi kuin tavis kongo. Markus laittoi nännin (siis siihen kumin) sisään lihapullan ja tuo meidän emakko on pentulootassa touhunnut sen kanssa kohta puoli tuntia. Näitä pitää saada lisää, saa antaa pentujen mukaan uusiin koteihn,  ovat kestäviä ja pestäviä ja edullisia leluja. No se siitä...

Tänään lähin esittämään koiria Oulaisten ryhmänäyttelyyn. Tuntui vähän oudolta lähteä aamulla ja jättää omat koirat kotiin. Menin Riitan ja Villen kautta ja otin Riitan ja viivi koiruuden mukaan. Viivin piti vähän huutaa takakontissa, mä huusin sille sitten takas ja oltiin sitä lopuksi hiljaa. Kuolaakin tuli paaaaaljon vähemmän kuin viimeksi. Mulla oli siis Viivin lisäksi esitettävänä FIN KVA Korpisalon Sertti. Serttiä varten hommasin vähän varusteita. Tuntui kuin ois ravihevosta laittanut balanssiin (vaikka omistaja kyllä huomautti, että aasilta se ennemminkin vaikuttaa) Ostin sille puolikuristavan nahkapannan. Taskussa oli broileripullia, kissan vinkulelu joka näytti hiireltä ja jäniksen käpälä, minkä sertti otti otti kyllä heti omakseen. Sitä emme siis käytä kehässä. Sertti juoksi kyllä kehässä niin hienosti, että yllätyin aivan itekkin. Jopa tuomarikin käski juoksuttaa sitä lisää koska se näytti juostessa paremmalta kuin seistessä. Tais koiralle jo vähän tulla väsy. EH/3 tuli käyttöluokassa, harvoin näkee näin monta KÄY luokan koiraa samassa näyttelyssä. Viivi koiruus sitten,,,no arvostelussa ei ollut mitään muuta moitetta kuin vähän rungon liiallisesta pituudesta. Viivi esiintyi tosi reippaasti ja välillä se loikki metrin pomppuja yläilmoihin. Siitä tosin ei tullut mainintaa hyvässä eikä pahassa. Saatiin uusi Muotovaliokin kun Sakin Topi sai viimeisen sertinsä. Katin Ulla-Pulla oli taas menopäällä ja kävi pokkaamassa ilmaiset pokaalit ja ruusukkeet näyttelystä, hienoa.

Samille vielä terkkuja, että sori se kossu pullo nyt jää mulle ku ette voittaneet ajokoiraa. Niin ja tähän ajoikoiran voittamiseen ryhmässä...voit lukea siitä aijemmista blogi kirjoituksistani ;)