Rupes pentuaitaus käymään pieneksi joten siirsin aitaa nyt niin, että koko huone (lukuunottamatta tuota ikkunan alustaa) on nyt pentujen käytössä. Yks uusi nukkumapaikkakin tuli kun muovinen kuletusboxi vapautu käyttöön. Kunhan eivät termiitit sitä ehdi syödä. Eilen kävi Ilmon kotiväki ehdokkaat, vaikutti mukavalta pariskunnalta joten "ilimo"-poika lähtee sitten tuonne Jäälin suuntaan iltatähdeksi ;)

Mä olen jo vähän huolestunut, että onko tämä ollenkaan normaalia. Mulla ei ole yhtään koiranpentukuume. Miksiköhän? Tuntuu muilla olevan niin jännää ku odotetaan pentua kotiin. Josko tästä showsta sai vähäksi aikaa. Mutta aika kultaa muistot ja kohta se on taas minullakin koiravauvakuume. *iiro pyörittelee silmiään, älkää, hei älkää nyt"

693667.jpg

" Oma pesä-liian pieni "

Mervi ja Liisa kävivät tänään katsomassa pentuja. Iski myös nakkihomma koiranpentujen kuvaaminen. Seuraavalla kerralla täytyy olla kuvausilma, että pääsee ulos ja koiranpennun pitäjälle TOISENVÄRINEN PAITA. Iinu harrastai peruuttamista ja takapään raskauttamista. Iippo seisoi aikalailla hienosti, piti jopa häntää itse pystyssä. Into oli vallan innokas ja takajalka tahtoi olla lennokas ja miksei se etunenkin. Ilmo seisoi YLLÄTYS yllätys mallikkaasti, ainoastaan mä vähän huonoon asentoon väänsin sen takajalat. No oppia ikä kaikki. Kiitos tytöille avusta. Yksin on vähän hankala kuvata ;)

693670.jpg

"NYT, eiku....muuten hyvä..."

Iinu on tullut paljon emäänsä, vaikka pöydällä seisotus ei luonnistu niin etevästi kuin äiteeltä on se aikalailla samaa mieltä tästä valokuvaamisesta kuin äiskä.

693692.jpg

" #%*Z#?"**#¤% "