Siis tosiaan vain kävimme. Sidoin siitan lähimmäiseen puuhun pitkään liekaan, se jäi syömään sinne heinää. Toin pennut korissa pihalle ja rupesin niitä kuvaamaan. Niin hitto soikoon mäkäräiset hyökkäsivät. Ei muuta kuin pennut takas laatikkoon ja sisälle. Hain Siitan viimeisenä heinänsyönnistä ja sitä oli jo kivasti pistelty mahan alle. ja tämä reissu kesti vain alle 5 minuuttia. Nyt ollaan kaikki sisällä turvassa, iiroakaan en viitsinyt etupihalle laittaa ulos, vaikka siinä kohta tuuleekin. Pentuja en ole nyt punninnut, mutta aika pötkylöitähän nuo ovat ja hiljaisia joten kaikki hyvin. Siita näyttää niitä käyvän imettämässä uudessa aitauksessa vaikka aluksi taas näytti huonolta.

Tässä pari kuvaa meidän pika reissulta ulkomaailmaan...

632643.jpg

Eihän ne alustalla pysyneet kun saivat heti "jalat alleen"

 

632644.jpg

Tästä se puppe on varmasti mennyt, tuumaa pilkkuselkäinen uros millä on jo silmät auki

Siita taas murtautu tuvan ovesta ja tuntui kaivavan mattoa...menin kattomaan ja yllätin sen nukkumasta piemästä vessasta. Otin aamulla patterin sieltä pois päältä (kyllä meillä pitää olla kesälläkin vessassa patteri päällä) joten siellä taitaa olla hyvin viileää. Mukavahan sillä vasta eilen pestyllä matolla oli nukkua.

632670.jpg

Nyt äiti alkaa olla jo TOSI väsynyt...

Tässä viedonpätkä missä ADHD otaa ensi askeleita. Video latautuu hitaasti, mutta kun annat sen kerran mennä pätkimällä läpi ja katsot uudelleen niin näkyy ilman häiriöitä. Kuvan laatu on huono, digikameralla kuvattu.

http://s41.photobucket.com/albums/e271/ErjaH/Videot/?action=view&current=P1070717.flv

Ja tässä porukka repii äiteen tissejä

http://s41.photobucket.com/albums/e271/ErjaH/?action=view&current=P1070723.flv