Liisa kävi meidän tappihäntiä kattomassa, totesi ne hyvin syöneiksi, lyhythäntäisiksi, pitkäkarvaisiksi ja värivirheellisiksi ajokoiranpennuiksi...niin no beaglejähän nämä olikin :)  Kovasti pennut jo juoksevat mitä nyt 4 viikkoisen motoriikka antaa myöten. Lelujakin jallitellaan välillä ja kiusataan sisaruksia ihan olan takaa. Harjoitellaan syömään lihapuuroa, tänään saavat sitä jo kaksi kertaa. Äitee sitten syö loput mitkä ei lapsille enää mahdu. Jaksais vaan odottaa aidan toisella puolen kun kakarat naaatiskelevat sapuskan kanssa. Niin ja pissataankin me aika paljon ja jokapaikkaan. Liisa toikin kaksi kassillista sanomalehtiä, kiitos niistä.

667041.jpg

Ollaan me myös aika uteliaitakin jo...

Laatikko alkaa käydä pieneksi...on paikka pissalle ja nukkumiselle, mutta niiden päällä pitää sitten tepastellakin. Tänään pennut ovat aamusta asti oleet lattialla, laitoin lattialle teddyhuovan missä koisivat. Tilaa liikkua on enemmän ja ei lopu heti puhdas leikkialusta. Siita pitää kuitenkin vielä päivän ajaksi laittaa niiden kanssa tuohon samaan tilaan. Jätän tuon pentulaatikon vielä paikoilleen, siita pääsee sinne levähtämään pennuilta, koska, ainakaan vielä, ne eivät sinne itse pääse perässä. Mitään aitausviritelmiä, mihin narttu pääsisi ite hyppäämään en voi tehdä, koska siitahan viimeksikin pelkäsi niitä joten ei tarjota semmoista ratkaisua.

667037.jpg

Tämä ois pentujen sisäaitaus. Tietokone pöydän eteen laitetaan vielä tuota vihreää verkkoa joten pennut eivät pääse johtoja syömään. Toisessa ruokatynnyrissä on ruokaa ja tuo pyöreä on meidän atk-tuoli ja se toimii myös lelulaatikkona, kätevää. Vesikuppi (pieni) toimii vielä tällähtekellä varpaiden kastelu altaana. Metallinen näyttelyhäkki toimii vain tavaroiden säilytys paikkana ja siihen saa hyvin kiinni tuon vihreän aidan. Siellä emme siis säilytä koiria ;)

667039.jpg

Siita pääse sitten "pakoon" pentulaatikkoon...kuten huomaatte ;)

 

667102.jpg

Sitten vähän söpöstelyä