Odotellaan niitä keittiön kalusteita. Ne piti tulla eilen, sit tänä aamuna ja nyt soittivat että kaikki puuttuvat osat on kyydissä ja kuorma tulee huomenna 12 jälkeen. No, toimitushan oli viikolla 30 joten onhan tässä aikaa vielä...Kodinkoneet mahdollisesti tulee perjantaina tosin epäilivät että side by side-jääkaappi pakastin (kuullostaapa hienolta) ei ehdi tälle viikkoa, no ei se mitään ei me vielä olla sinne muuttamassa.

Ihanaa jo toinen päivä, että kun tulen kotiin se on yhtä puhdas kuin aamulla lähtiessä :) Hoitelin pankkiasioita ja rosvosin kaupoista pahffilaatikoita. Pitäs joka ilta saada ainakin yks laatikko pakattua. Markus on nyt kulkenut ahkeraan ampumaradalla, aikoo nähtävästi ens kautena osuakin niihin jäniksiin eikä vaan räiskiä pitkin mettiä.

Kiimingissä oli tuomarin muutos joten sen tuomarin arvosteluun meiltä ei koiria lähde, vaikka siita nyt on sen kehässä aikaisemmin pärjännyt, mutta joku linja se nyt on itekki pidettävä kelle vie ;) Rahat onneksi saa takas, laitetaan ne sitten toiseen näyttelyyn, toivottavasti sinne ei tule tuomarinmuutosta.

Pojista on lähetetty kuvia, kiitos niistä. Päivittelen niitä nähtäville kunhan tässä kiireessä kerkeän. Hyvin tuntuu kaikilla menevän. Siita ei ole ikävöinyt lasten perään, vaikka eilen se vähän vinkui naapuriin päin iltapäivällä kun kuuli siellä ajokoiran ääntelevän. Normaalisti se ei sille ole vastannut mitään. Iiro taas naatiskelee ja nukkuu vuoroin autohäkissä tai siinä harmaassa muoviboxissa (missä pennut nukkuivat) ne kun ovat nyt sisällä tietokone/pentuhuoneessa, koska auton takakonttia tarvitaan muuttohommiin. Helpottas kyllä tavaran roudaamista kun se peräkontti aukeais ulkoapäin...