Nyt lähti ensimmäinen pentu, aika kivuttomasti muut sen otti, minulle vaan tuli heti hirmu ikävä. Eli pennuista oli lähtövuorossa ekana Iinu eli nykyään kutsuma/huutama nimeltään Elli. Kerroin Ellistä, että se ei näistä  pennuista oikein tykkää olla sylissä ja kuinkas kävikään...Iida piti pentuja vuoronperään sylissä ja se syliä pakoileva sitten jäikin nukkumaan hänen syliin.

725828.jpg

Onnellinen omistaja Iida ja Beaglensä Elli

Aikuiset koirat esittivät osaamistaan. Ensin huudettiin kuin syötävä ku ei nähty ketä tuli ja sen jälkeen Iiro pisti pitkälleen meidän makkarin sänkyyn. No, sehän onkin meidän perheen hajuton, väritön ja mauton koira, ei sitä aina huomaa, että on olemassa.

Jos Me joskus pidetään uusien pennun omistajien kanssa yhteistapaaminen (vaikka päänäyttelyn merkeissä) tarvii varmaan anoa joltain viranomaiselta lupa siihen tilaisuuteen, voi sen verran melu ja puhehaittaa aiheutua ympäristöön. Kun pistetään Haapajärvinen, Jääliläinen, Tamperelainen, Porilainen ja pari kieroa savolaista yhteen niin uskon, että siitä tulee hauskaa :) Täytyypä ruveta suunnittelemaan...

Elli meni 6henkiseen perheeseen Tampereelle missä on parivuotias vehnäterrierinarttu Manta odottamassa. Musta vaan tuntuu, että tässä beagle neidissä on varmasti enemmän terrieriä kuin tuossa Mantassa. Paljon hyviä hetkiä uuden riiviön kanssa ja pitkän iän lisäksi....pitkää pinnaa, koittakaa ymmärtää HÄN on beagle :)

Yks on siis joukostamme lähtenyt (Iiro vinkkaa, että kirjoita isolla ONNEKSI) ja sen huomaa. Täytyy osata laskea neljän sijasta kolmeen. Pojat vielä kisuaa keskenään niin kuin ei mitään ois tapahtunut. Meno on välillä aika kova.

Hei Hei Elli

725833.jpg

No niin mennääsny, hihkasee Elli

p.s. Elli lähtikin sitten ison maailman mallin uuteen kotiin...taksilla ja uus isäntä maksaa ;)