Tänään käytiin kummitytön kanssa (joka asuu norjassa) minun mummun ja pauliinan iso mummun luona ja otettiin siita ja asko mukaan ( mun veli ja pauliinan iskä). Siiita tapansa mukaan oli hyppiä seinille ku päästiin lepomajalle...se kun tietää, että mummulta saa aina jotain syötävää. Niin sai nytkin, keksiä. Käytiin tullessa kattomassa tuota meidän kylän kammottavaa ja kallista suikulähdettä. Oisivat tuonkin rahan käyttäneet vaikka kansanterveyteen.

Siitan saldo tältä päivää ku ei sinne näyttelyynkään lähdetty (yhä syynä se tuomarinmuutos), paljon noolaamista, tapittamista ja kuolaamista. Tuottihan se aika ajoin tulostakin, jos ei muuta niin syödään valmiiksi tapettuja kärpäsiä.

Markus on tämän päivän ollut vetokisoissa kalajoelle, on siellä vieläkin, vaikka on puoliyö. Kalajoesta tulikin mieleen, että lähtiskö sinne huomenna mätsäriin...hmm, ei vaan viittis yksin kulkee ja taitaa tulla niin lämmin ilma, että taidetaan olla kotosalla. Pitäs käydä kattomassa miten monta riviä se Kalevi sai niitä laattoja keittiöön. Miniä (siis minä) osti semmoset pienen pienet laatat ja nekin vielä piti asentaa seinälevyyn ylös alaisin ja vinkisinvonksin. No jospa se ammattimiehenä osaa ne laittaa seinälle ;)

Siitan kanssa käytiin 45 minuutin reipas laukkalenkki pyörällä. Iiro sai tyytyä kävelyyn jalan. Sillä alkaa jo vähän vanhuuden vaivat näkyä joten en viiti sitä enää pyörälenkeillä rassata. Reipas ja iloinen se kyllä on, ja ei aina muista että se on jo 9vuotias. Siitan perse näyttää siltä, että saamme nauttia juoksusta varmaan parhaimpaan syksyn ajatusaikaan, mutta ei voi mtn...Iiro ainakin näyttää jo sille häntää heiluttavan siihen malliin, että "beibe, miten ois?"  Siita luo siihen sitten samanlaisen katseen kuin emäntänsä samassa tilanteessa eli "EVVK" ;)