Ei ollu aikainen herätys ku kajaanissa beaglekehän arvioitu aloitusaika oli vasta 12.30. Ajoin Kärsämäelle missä Matti & Marja otti meidän kyytille...iiro ja siita takakontissa ja me tiitun kanssa takapenkillä. Oltiin ihan hyvissä ajoin, koska en halua olla näyttelypaikalla just ja just. No kehät oli sitten liki 2H myöhässä. Ajokoira kehäs sen kun jatkui ja jatkui ja jatkui...

833271.jpg 

Iiro tylsistyi ajavien kehään ja se rupes kattomaan mitä ne suomen lapinkoirat siellä naapurikehässä niin isoon ääneen haukkuivat. Tiitukin näyttää miettivän syntejä syviä

Aika kaikenkirjavaa oli taas beaglejen arvostelut...ainakin meidän kolmen koiran arvostelut oli liki samoilla sanoilla koottu, ainut että iirolla nyt oli maininta sen iästä. Iiro pyörähti nyt viimeisen kerran kehässä saaden ERI/1  ja oli PU4 ja lopuksi ROP-veteraani. Nyt Iiro jättää näyttelykehät nuoremmille. Sekä Iiron, että omistajan toivomus on, että treenatkaa koirianne edes jonkun verran, että ei tarvi siellä kehässä kiemurrella tuomaria pakoon ja pahimmassa tapauksessa purra tuomaria. Ikävä katsoa kun komeet koirat eivät anna kosketella tuomarin itseään. Siita kävi ensimmäisen kerran penikoinnin jälkeen kehässä ja oli PN2...sertithän meillä on ollu kasaassa jo "aika päiviä sitten" ;)

Tiitukin esiintyi Matin esittämänä loistavasti ja sai Erittäin Hyvän ja voitti junioriluokan nartut...Hienoa Tiitu...vaikka Kajaanilaiset olivatkin nimen vaihtaneet Lindaksi...botoksit vaan naamasta puuttuu, muutenhan se Lindasta menisikin.

Iiron kanssa käytiin pyörähtämässä BIS-veteraani kehässä, mutta vain esittäytymässä. Vetskuja oli toista kymmentä. Kaisun Jessi ajokoira oli hienosti BIS-VET-3, eli saatiin sitä ajavaa rotua kuitenkin palkintopalleille. Heti kehästä tulon jälkeen poistuttiin pika pikaa ja kun oltiin auto saatu nokka kohti kotia alkoi kova vesi sade..huh huh säästyttiin kastumiselta.

833262.jpg

VSP Huuhkajan Venla & ROP Sakin Renny

 

833266.jpg

Iiro kera viimeisen näyttelysaaliin...Siita: "siis täh, se setä ei muistanut mulle antaa tämmösiä"