Siita sai perjantaina uuden kopin. Tosin sitä ei ole vielä asennettu paikoilleen, koska se pitää nostaa sinne häkkiin traktorilla. Laitetaan siitä sitten kuvia kunhan on tarhassa.

Tänään sunnuntaina oli taas puppejahti päivä. Markus lähti serkkunsa Pasin kanssa ja ottivat molemmat koirat mukaan. Vähän näytti jo aamusta kun hain Siitan tarhasta sisälle, että taitaa tulle tihnusade päivä. Koirat olivat aika pian saaneet jänön ylös. Olivat sitä parisen tuntia ajaneet, Pasi päässyt jopa ampumaan, mutta ohi...sekin taitaa kulkea suvussa ;)  Sitten oli tullut hukka. Iiro oli löytynyt aika pian, mutta Siita...tutka näyttää paukutti 9 eli kaukana oli.

Sitten toisaalla kotopihassa. Appiukko oli ollut tuossa hallilla (navetta) entisöimässä huonekaluja, mutta todennut, että on vähän liian kylmää hommaa. Oli lähtenyt hallilta ulos ja sitä vastaan oli tullut pitkä ja paksu koira (tuo kuvasi siis koiraa joka oli märkä ja kylmissään). Kalevi oli siinä miettinyt, että onkohan tuo markuksen koira. Oli soittanut Markukselle ja Siitahan se oli kipitellyt kotia. Varmaan hukkapupua etsiessään eksynyt tielle ja päättänyt, että "hitto ettikööt itte jäniksenä näin vesisateella". Markus oli yrittänyt soittaa mulle puolenkymmentä kertaa että tuoda koira takas mettään. Mulla puhelimessa uusi ÄÄNETÖN soitoääni joten enhän minä sitä kuullut. Kalevi oli vienyt märän koiran, löytämällään paalinarulla, traktorihallin taukotupaan lämpimään. No että semmonen reissu.

Siita oli etujaloistaan tosi kipeä kun ennen sisälle päästämistä pyyhin niiden jalat. No se nyt ei ollut mitään uutta, ainahan se on vähän kankea mettäreissun jälkeen. Illalla tosin huomattiin, että sen etutassuissa ranteiden kohdalla oli  jotain...ei se oikein hankaumaa ollut, mutta ei se iho ollut aukikaan. katsotaan nyt huomenna josko ne ei enää olis niin kosketusarat. Koppiin en sitä vienyt, vaan hain ensimmäisen kerran kevythäkin sisälle ja se sai jäädä sinne yöksi nukkumaan. Että koira oli tyytyväinen. Tuolla se nyt LÄMPIMÄSSÄ eteisessä kuorsaa kevarissa. Toivottavasi ei kuorsaa sitten kun minä menen nukkumaan, koska on pakko nukkua makkarin ovi auki, niin kuuma siellä huoneessa on kun se uuni lämmitettiin iltapäivästä.