Eihän sitä pientä ja suloista voinut tarhassa pitää, niinhän siinä kävi. Viime sunnuntaina jätin sen mettäpäivän päätteeksi sisälle koisimaan. Ja niin se on nyt nukkunut yöt sisällä. Tosin isossa kevythäkissä. Voi että ossaa koira olla tyytyväinen vaikka häkissä nukkuukin. Se mahtuu nukkumaan sinne pitkin pituuttaan ja se kuorsaaminen, haittaa jo omaakin unen saantia ;) Aamulla Markus vie sen sitten tarhaan kun lähtee työmaalle. Vielä on uusi koppi asentamatta, ei oo traktorimies kerennyt syyshommista siirtämään sitä.

Eilen aloitin puusavotan...tai no on sitä tehty jo aikaisemminkin kun kaks päivää kelekottiin appiukon kanssa niitä vajaa metrin mittaisia leivinuunin halkoja suojaan. Nyt ois mulla urakkana tämä...

1001796.jpg

Että voi kuulkaas vähempää kiinnostaa...

No sitten tämäpäiväiseen jänisjahtiin. Mettämiehet olivat samat kuin viimeksi eli Markus ja Pasi. Ja "jahtikoirina" Iiro ja Siita. Koirat olivat saaneet jäniksen ylös 5 minuuttia irtilaskusta ja ajaneet sitä. Ajo oli tullut tielle ja varmaan jotain hukan poikasta ollu siinä välissä, ku sitten oli Siita the seurakoira nähnyt hirvimiehiä. Häntä oli vaan heilunut, kun se oli lähtenyt hirvimiesten perään. Kohta oli Markukselle soitettu, että tuleeko tämä sun koira pois jos huudat sitä, täällä se seuraa meitä. Just...Markus oli napannut koiran naamapunaisena syliin ja työntänyt sen loppu päiväksi autoon. Mun ois se pitänyt hakea pois sieltä ku oli autoon jäänyt karjumaan, mutta mites tästä lähet ku uuneissa oli tulet. No, ku soitin Markukselle niin Iiro siellä iloiseen ajoi. Mutta nyt ei oltu päästy edes ampumaan ohi. Siita the sirkuskoira....just.

1001719.jpg

Kunnon mettäkoira oikosenaan...ja selvennykseksi, että kuvassa on IIRO ;)