Nyt ollaan vikko asuttu uudessa ISOSSA kodissa. Aika on mennyt kivasti tavaroita järjestellessä ja virastoihin soitellessa. Kaikki muut paitisi laajakaista asia on nyt hoidosssa. Sonera nyt tunnetusti on niin saakelin hidas. Mahdollisesti ehkä joskus saadaan se laajakaista Ahonpuhdontielle. Niin ja se heinäkuun lopulle luvattu side by side-jääkaappi on myös vielä tulematta. Ens viikolle sen lupasivat, viimeistään. Jos ei siihen mennessä tule niin ostan jostain muusta firmasta.Nyt meillä on anopilta lainassa semmonen kakkos jääkaappina toiminut LÄMMIN ja aina käyvä hökötys. Iiron mielestä se on kiva ku sinne voi työntää päänsä ku on lattian rajassa.

Siitalle ei myöskään ole vielä tullut sitä uutta koppia. Hyvin se on tuossa vanhassakin tarennut vaikka pari pakkasyötä on ollut. Laitoin koppiin sellaista ekokuitua pehmukkeeksi. Ovi aukossa on kaksi osainen nahka pala joka suojaa tuulelta. Ensimmäisen pakkasyön jälkeen aamulla kokeilin työntää käden koppiin ja siellä oli hyvin lämmin, vaikka lämmitin ei ole ollut tuon ekokuidun (paloturvallisuus kysymys) vuoksi päällä. Sisälle  siitan yleensä tuon siinä vaiheessa kun alan tekemään ruokaa. 4 tuntia se on sitten kekkuloinut sisällä Iiron kanssa kisuten ja paistomittarina toimien. Aamuisin käydään yleensä sitten lenkillä. Katotaan nyt jatkuuko tämä minun kotona olo miten pitkään. Vielä en ole ehtinyt metsässä niitä käyttää. Viime sunnuntaina olivat kumpikin jahdissa. Ajettu oli taas, mutta nyt ei ollu jänis tullut edes ammuttavaksi asti, tosin hengissä se ois siitä siltikin selvinnyt ;)

nyt siis vain odotetaan sitä omaa laajakaistaa, tämä netittömyys alkaa käydä hermoille ja varsinkin tämä kirjaston näppis. Tuolikin on kirjastossa niin korkealla, että on vaikea kirjoittaa. No odotellaan miten käy.

p.s. yes, ja huomenna pääsen koiranäyttelyyn, onhan tässä tätä muuttoa ollutkin, muistankohan ollenkaan mitä siellä enää edes tapahtuu. Omia ei ole mukana, vain turistiksi menen.