Tässäpä nyt yleisön pyynnöstä vähän kuvia, vielä kesken muuton, talostamme

962622.jpg

Tämä kuva on otettu maaliskuussa 2004 eli tuolloin talo oli vielä kovastikin kesken, sisällä ei ollut edes lattioita. Nyt ei vaan tähän hätään ole muuta kuvaa talosta päältäpäin. Mutta eiköhän tuosta nyt selviä hätä hätään minkälaisesta "tönöstä" on kyse, heh.

962518.jpg

Tässä kuva taulusta jonka saimme Markuksen vanhemmilta tupari lahjaksi. Tämä on ilmakuva tilasta vuonna 1965. Talo on siis tuosta kohtaan nyt purettu ja siiretty suurinpiirtein tuohon navetan tasolle, mutta pellolle ja niin että ovi näyttää tännepäin. Navetta ja pottukellari löytyy tänäkinpäivänä vielä nuo alkuperäiset tästä pihasta.

962521.jpg

Tuvan nurkka, saimme anopin tekmät matot lattialle ja äiti ompeli nuo kauniit verhot. Ryijy seinällä on myös anoppini tekmät. Kukkapaasit kuuluvat vihkialttariimme, mutta sopivat hyvin talon tyyliin ja väriin joten toimivat nyt kukkatelineinä...juu juu, muista kastella kukkia ;)

962527.jpg

Tuvasta löytyy myös 3 metrinen pöytä, joka maalataan sitten ajan kanssa. Pöytäliina siihen pitäisi löytää. Pellava liinoja on mm. mun äidillä, mutta ovat niin lyhyitä

962533.jpg

Tämän löydön tein Kärsämäen Sateenkaari liikkeestä. Tosi ihana ja sopii kuin nyrkki silmään talon tyyliin. Minusta tuli nyt kerta heitolla kynttilä friikki ;)

962540.jpg

Tästä näkymää tuvan puolelta keittiöön

962547.jpg

Tässä talomme "viihkekeskus"...nyt meillä on toinenkin kiikkutuoli, tuli tuosta yhestä jo viikon aikana niin kova tappelu.

962546.jpg

Tämmöinenkin vanha penkki sänky löytyi appiukon kätköistä.Huomaa myös vanha kirnu, joka kylläkin toimii koristeena tänäpäivänä.

962550.jpg

Tässä on vähän kuvaa keittiöstä...

962551.jpg

Eteisssä nyt on tuommonen melamiini hökötys, kun johonkin on pakko saada vaatteita säilöön

962554.jpg

Pyykkikone on sijoitettu väliaikaisesti eteiseen, mutta kun saamme yläkertaan pesutilat niin se siirretään sinne. Ja siinähän se on talon kakkosisännän "oma paikka".

962559.jpg

Tuommonenkin lipasto löytyi taas anopin kätköistä, odottaa pientä putsausta ja entisöintiä. Koirien palkinnot väheni noin vähiin kun ne pokaalit eivät kerta kaikkiaan enää mahtuneet muualle kuin varastoon. Jätin vain komeimmat ja RYP pokaalit esille.

962556.jpg

Tässä on meidän tietokone huone eli "vihreä huone"

962608.jpg

Siita ZzzZzzZZzz...