Iiro kävi maanantaina nivalassa pallinpoistossa. Millään ei meinannut vaari ruveta höyhensaarille, vaan oli lähdössä mun matkaan. Uni sitten kyllä maistui illalla kun päivällä kotiuduttiin. Reipas papparainen. Ei ole tullut mitään vahinkoja sisälle leikkauksen jälkeen. Ainoastaa paripäivää se päästeli sellaisia tappavia pommeja, että piti lähteä jo välillä evakkoon, omasta kodistaan ;)

1050209.jpg

"mitthään, en ole ottanut"

Leikkauspotilaan kotiuttamis ohjeissa käskettiin aluksi eristää perheen muut lemmikit potilaan luolta, että ne eivät juoksuta sitä tms. Oli taas niitä kertoja kun aikuinen ihminen meinas kastella housunsa ku Siita ja Iiro tapas ensimmäisen kerran. Siita pelästyi Iiron ufo lookkia sen verran että koira siirtyi ilmalennon kautta ainakin metrin sivummalle.

1050249.jpg

muuten Siitan mielestä palliton pappa on TOOOSI hauska

Hyvin on Iiro toipunut leikkauksesta. Lenkilläkin ollaan jo käyty. Keskiviikkona otettiin sen jalkojenvälistä sellainen liimalappu pois jonka jälkeen sillä onkin pitänyt pitää tuota ufo tötteröä päässä, että ei nuole leikkaushaavaa. Aluksi tötterö oli vähän hankala, mutta nyt se elää sen kanssa kuin ei mitään...ovenkarmit vaan ovat kovilla kun se päästelee vähän liian liki niistä. Samoin yöllä se ei pääse hiljasuudessa kömpimään sänkyyn, koska tötterö jää heti kiinni sängyn reunaan. Siitaa se myös pelottelee tötteröllä...ja toinen juoksee karkuun häntä tötteröllä!!

1050216.jpg

Jahaa, tänne se pönttis menikin...Iiro! Ii-ro!....IIRO!!

1050223.jpg

TÄ! Puhuks joku mulle?

1050226.jpg

oi voi, voivoi... *jäin kiinni* oivoi voi....

1050239.jpg

Anna Akka Anteeksi, mä en tiedä miten mä tänne sänkyyn jouduin. Johtuu varmaan kipulääkkeistä!

Pari viikkoa tulee nyt Iirolle saikkua. Sitten ruvetaankin kettujahtiin...kuulitte kyllä, kettujahtiin. Joku fiksu oli Markukselle sanonut, että ku uroskoiralta poistaa pallit niin se rupeaa ajamaan kettua...just!