Siitalla alkoi viikolla juoksut. Ihan normaalin 8kk juoksuvälin se piti vaikka sillä oli keväällä pennut. Iiro ainakin tällä hetkellä näyttää siltä, että sitä ei kiinnosta edes siivota siitan verijälkiä lattialta. Apuva, eihän mun ole ennen tarvinnut luututa lattioita juoksun aikana. Matot otin eteisestä pois, mutta Isännän miehelle se ei passannut, vaan matot takas lattialle, koiralle joko housut jalkaan tai sit se saa asua tarhassa juoksun ajan. Mihinkähän minä ne juoksuhousut olen laittanut, epäilen että taisivat mennä muuton aikana roskiin?

Iiro kävi tänään ensimmäisen kerran metsällä sitten sen pallien poiston. No ei se nyt kettua ollut ajanut, mutta jänistä ei ollut löytynyt vaan rusakoita sitäkin enemmän. heti 10 jälkeen aamusta se yks rusakko oli juoksuttanut sen metästä tähän meidän naapuriin. Oli koira meinannut jäädä jo autonkin alle. Mä vein koiran ja miehet takas mettään ja loppupäivä ukot oli sit metästänyt koiraa kaatopaikan tien luolta eli pyhäjärven tieltä, taas oli ollut rusakko ajossa. Perkele sanon minä.

Innon luona kylässä

Perjantaina kävin reissun Vesannolla katsomassa Into poikaa. Kovasti oli into kasvanut. heti enimmäisenä se rupes syömään mun käsiä ja nylypyttämään jalkaa. Pyysin saada tabascoa jos sitä on. Päivi teki työtä käskettyä ja mä valelin tabascoa käsivarsiin joten olipas kumma jos penikka jätti mut sitten rauhaan. Kun leikitin pentua sen suolistetuilla leluilla (kirjoita into vaan pukille, että tuo lisää ja terveitä) se piti TÄYSIN samaa ääntä kuin emänsä. Se oli kyllä yhtä rauhallinen kuin isänsä, mutta sitä en tiedä mistä geeneistä se oli sen possuilun saanut? ei nimittäin anna katsoa hampaitaan. Tosin tähän ei varmaan geenejä tarvita, harjoitusta vaan kovasti nyt. Ennemmin ei lähetä pojan kanssa näyttelyihin ennen kuin ne hampaat annetaan katsoa sievästi. Tässä siis kotiläksyjä Innon perheelle.

Kovasti siitä tykkäsi koko suku, mummista lähtien. Kuului Innon ylistyslaulua. Tosi mukava että "äitin suosikkipoika" on ollut mieleinen.

1085575.jpg

Tässä Into 6kk

1085588.jpg

Into nasuilee

Iiposta kuuluu kummia

Iippo the Renkkotenkon Rimppakinttu, Hankosääski, Kiljuhanhi (rakkaalla lapsella monta nimeä) osallistui tänään Helsingin kaikkien rotujen pentunäyttelyyn saaden tulokset PEK2 ja KP. Eli oli toiseksi paras urospentu ja sai kunniapalkinnon. Lisäilen sitten Iipon sivuille näyttelyarvostelun ja kuvia, jahka saan ne ensin. Hurjasti onnea Mariannelle Iipon menestyksestä!! Kasvattaja on täällä ihan puikeena onnesta.