Tänään meille tuli Salmelan Kati hieromaan koirat. Olipas yllätys pyllätys, että koirat (varsinkin Hutikka) oli aivan WIBII, IHMISIÄ, MEILLE, KYLÄÄN....osaatteko arvata kumpi hierottiin ensin? Hutikka levittäyty heti pitkin pituuttaan kamarin lattialle. Hyvä kun Kati oli ehtinyt täyttää asiakaskorttia niin tämä yks jo kuikuili lattialla, että ompas hidasta palvelua. Siitaahan siis ei ole ikinä hierotettu, kerran se on käynyt niksauttajalla. Siitalla kipupaikat löytyivät selästä, mikä ei ollut yllätys. Koira ei kuulema kärsi stressistä, tai ainakin näin ymmärsin kun sen päätä hierottiin, ei ollut tiukkoja nahkoja eikä muutakaan... No sehän nyt ei tullut ylläksenä jos siellä sen päässä ei ollut mitään...siis eihän se Kati tätä tarkoittanut, mutta heitimpä sivukommentin väliin ;)

Iiro odotti siitan session aikana oven takana...sehän ei ehtinyt Siitan innostuksen ja tervehdys seremonian takia edes moikata Katia kun me jo teljettiin itsemme kamariin. Siitan mielestä hieronta kesti aivan liika vähän aikaa ja se makas selällää ja tuuppi Katia kuonollaan, että jatkuu jatkuu vaan...Kuorsas se myös hieronnan aikana, päästi pari pahan hajuista tuhnua...eli hyvin rentouttavaa oli.

Iirokin osoittautu hyvin yhteistyökykyiseksi hierottavaksi. Se ei Iiromaiseen tapanaan mennyt maate, vaan hieronta suoritettiin koiran istuessa. Iiro itse vaihteli paikkaa ja tuli hyvin liki hierojaa. Siltä löytyi vasemman lavan luolta jumi. Kovasti Kati kehui sen hyvää ulkoista habitusta ollakseen jo tuonkin ikäinen. Iirolta löytyi pään hieronnan yhteyssä hieman tiukkuutta, henkisen stressin merkki, näin ymmärsin. No en yhtään ihmettele ku asuu tuon hirmuliskon kanssa vaikka joskus vähän stressaakin.

Valitettavasti en muistanut ottaa kuvia...siitasta niitä ois ollut jos mistäkin asennosta, no ens kerralla sitten.

Siita on myös tänään ruvennut tarjoamaan persettään iirolle ja kääntelee häntää. Iiro käy haistamassa, nuolaisee ja lähtee pois...siita perässä. Iiroa ei vois vähempää kiinnostaa. Markus kyllä väitti, että mun kauppareissun aikana Iiro oli jo hypännyt Siitan selkään ja sen piti laittaa siksi Siita kevythäkkiin. En usko, ei Iiroa enää naiset kiinnosta varsinkaan kun niistä iloleikeistä ei tullut viimeksikään kuin harmia...neljä Renkkotenkon riiviötä ;)