Tänään oli HAIn heppatyttöjen järjestämä Mätsäri maneesilla. Kylmä oli kuin hevon *piip*, mutta mennä piti. Markus jäi kotiin potemaan kuumetta joten mulla oli mettäkoira vapaana näyttelyyn. Pakkohan Iiro oli raahata ulkoilmaan...se oli jo toista vuorokautta putkeen  (pissa ja ruokataukoja unohtamatta) nukkunut Markuksen vieressä sängyssä.

Marjakin olin siellä Tiitu tähtisilmän kanssa. Meidän Hutikan tytöt ovat juoksussa joten saivat jäädä kotiin. Iirolla oli kylmä ja Tiitua ahisti...talvipukeutuminen. Taisivat olla Liisan setterin lisäksi ainoat joilla oli talvitakit päällä. Iiron takki tosin toimi enemmän tuulitunnelina...ostettu nimittäin 4 kiloa sitten, joten isohan se vähän oli. Kakkaakin sieltä löytyi, ihan syötäväksi asti...siis hevosen kakkaa.

Iiro juoksi parikilpailussa vähän huonosti...se näytteli lentokonetta, heilutti päätään ja läpsytti korviaan. Saatiin punainen nauha. Pikkukoirien punaisten kehässä se sitten juoksi tosi sievästi, päästiin jatkoon ja oltiin lopulta kolmansia pikkukoirissa. Saatiin laatikko suklaa-kaurakeksejä ja herkkupussin missä OLI...nähtäväsi jotain syötävää...

1102209.jpg

Iiron palkinto pussukka...

Kotona koira sai ihan ihme hepulit. Ihan niin kun ois tuisku tulossa, mutta yleensä sitä säätä ennustaa kissat. Näin siis meillä...onneksi Siita ei ollut vielä sisällä.

Iiron hepuli-video