Juu, ei siellä mitään salarakasta ollut. Tänään nostettiin kopin katto pois ja laitettiin koppiin lämpömittari, tyhjä oli koppi,salarakkaista ja muista märätyksistä. Eli ei ollut siita kussut eikä paskonut uuteen koppiinsa. Lisäsin sinne vain pehmustia lisää. Ja mitä näytti mittari kun illalla hain koiran sisälle? +20 astetta. Hippasen on liika lämmin kopissa, mutta mitäs sitten kun koira siellä tykkää kovasti olla. No onhan siellä viileämpi kuin meillä sisällä. Viikolla lämmitin pienemmän kamarin uunin ja illalla tehtiin laskuja...vaatteita piti vähentää ku huoneessa oli +27astetta...

Viime kirjoituksessa epäilin suuresti markuksen puheita siitä, että iiro ois paneskellut Siitaa, mutta niin se oikeesti tekikin. 4 päivää se illat polki siitaa kuin tulpatonta mopoa (siitalla oli juoksuhousut jalassa) välillä käytiin juomassa ja tultiin nätisti kutsusta syömään ruoka omista kupeista ja jatkettiin taas. Edellisiin juoksuihin verrattuna, iiro ei piipannut Siitan perään ollenkaan ja jos pisti ne erilleen oli se Iirosta ihan OK, mutta muisti taas olevansa uros, vaikkakin palliton sellainen, kun näki ja haistoi siitan. Vihdoinkin astutus näytti siltä että voisi onnistua (jos siis koiralla ois ne pallit) a)Iiro kiinnostui nartusta silloin kun se tarjos itteensä (eikä viikon päästä tärpeistä sytyttänyt, että "hei") b) se nylypytti sitä peräpäästä. No harjoitus tekee mestarin ja mestaritkin harjoittelee. Siita tosin ois halunnut harrastaa vaihtoehtoista seksiä eli hypätä Iiron selkään, mutta vanhanaikaisena se ei pappa koiralle passannut. No juoksut on nyt onnellisesti juostu ja päästään taas "normaaliin" rytmiin.

Metsään ei ole Iiro päässyt kun Markus on sairastellut. Lumetkin taas vaihteeksi sulivat ja kelit on tosi kurjat. Mun pitää ostaa jolla, että pääsen viemään koiran tarhaan tai ainakin kahluusaappaat. Tarhan pohja on kyllä kuiva, mutta tuo riihipiha on ihan hirvee...tulis pakkaset ja lumet takas.