Näin se taitaa olla...omaa koiraa ei tällä kertaa ollut mukana, mutta lähdin Marjan,Matin ja Lyyli Lyllerön mukaan, Lyyli oli vikaa kertaa pentuluokassa. Vähän näytti Lyyli ensin näyttelypaikalla kun se laski autosta alas, että "apua, missä ollaan?", mutta hetken päästä mennä porskutettiin beaglen lailla nenä maassa ja häntä tötteröllä. Ei ollu neiti moksiskaan koko hallista, vaikka ensin kuunneltiin hyvin tarkasti kuulutukset yms. ja varmasti siellä ois ollut pikku beaglelle paljon nähtävää, mutta ku siinä narussa piti olla.

Pentuja olikin kehässä yhteensä 6. 2 uros ja 4 narttupentua. Lyylin sisko Gessakin tuli paikalle, kattomaan suurta maailmaa. Gessa muistutti enemmän Siitaa kuin Lyyli. Tosin pienihän se meidän Sinttura on näiden tyttöjen rinnalla. Lyyli oli narttupentujan toinen ja sai KP:n ja Gessa oli kolmas. Hyvät arvostelut tytöt sai, joten uskaltaa viedä kehään uudelleenkin (...ja uudelleen, ja uudelleen...). Sadun kasvatit voittivat sitten kaikki muut ruusukkeet, pennuissa ja aikuisissa, onnittelut!

1191777.jpg
Hutikan Gessa & Gyooseki

Tulipa taas kuultua sivukorvalla beaglemiesten kommentteja näyttelyssä. Pitää kyllä sanoa, että siellä oli sitten varsin etevää porukkaa, pelkkää näyttelyluetteloa lukemalla siellä tiedettiin mikä koira ajaa ja mikä ei. Jos joskus eksyn kokeeseen, niin toivon saavani tuollaiset tuomarit mettään. Eihän siinä tarvi edes koiraa laskea irti ku vilauttaa vaan sen papereita autossa ja pisteitä ja ajominuutteja ropisee, jos ropisee. Kätevää eikö totta? Onneksi parin viikon päästä mennään etelä-pohjanmaalle, siellä tuntuu olevan ihan fiksua porukkaa "metsästysbeaglemiesten"-porukoissa ;)

Tehtiin Kajaanissa myös ostoksia (siitä onkin piiiitkä aika kun mä olen shoppaillut näyttelyssä) Lyyli sai näyttelytaluttimen uuden ja muuta tuliaista kotiin vietäväksi. Minä ostin sellaisen pyramiidin koirille. Sinne sisälle laitetaan raksuja ja ne sitten pitää sieltä onkia ulos saadakseen syötyä, tyyli on vapaa. Siita vallan innostui ja se käytti 20 minuuttia ruokailuun, syöden siis 2dl napuja. Se aivan läähätti kun oli lopettanut syönnin, tai siis mä otin sen tyhjän lelun siltä pois. Iirolle testasin sitä tänä aamuna ja hups, sehän ymmärsi sen päälle kans. tosin Iirolle ku en napuja syötä niin tätä ei voi käyttää ns.ruoka-annostelijana sille.
Tässä videot: