Hello kaverit..

kiva kun olette pistäytyneet blogissamme, valitettavasti en ole ehtinyt kirjoittaa tänne mitään.Suurin homma mitä olen tässä nyt (koneella) tehnyt on uusi ylläpitämäni Hutikka-foorumi.
Kuten jo nimikin sanoo, se on Hutikoille ja Hutikan sukuisille tarkoitettu juttupaikka. Hyvin on keskustelu lähtenyt käyntiin, hieno homma.Katikin sitten innostui ja teki samanlaisen foorumin Skilos mas-kasvateille...ollaan tässä yritetty lyödä viisaita päitämme yhteen jotta saadaan foorumit toimimaan.Aika ajoin kumpikin väläyttelee osaamistaan...kertokaa nyt joku miten sen oikean kelloajan saa sinne?

Koira rintamalla ei nyt mitään uutta ja mullistavaa..siitan olen yhteen näyttelyyn ilmoittanut. Iiro kävi karvanlähtö pesulla ja onneksi sitä irtokarvaa ei lähde nyt niin paljon.Siitakin pitäisi pestä, mutta appiukko rupes remontoimaan heidän alakerran saunaa ja sit kylppäriä...pitäs siitä viedä yläkerran vessaan suihkuun...empä tiedä kulkeeko se edes niitä portaita? Iiro ainakin menee, pelkää poloinen sitä kissaa.

Kissasta tulikin mieleen, että sellaisen paikka ois melkein avoinna meillä. On niin hivee biletys käynyt tuolla vintillä. Ollaan saatu jo 3 hiirtä hengiltä, kiitos hiirenloukun ja hiiribaarin. Maanantai iltana iltavuoron jälkeen juoksin iso muovi astia kädessä pitkin tupaa ja yritin pyydystää sitä PIENEN PIENTÄ hiirtä, mutta kaveri oli nopeempi kuin minä. Siita sen ois varmaan saanut käsiin, mutta mä kun huomasin hiiren ennen siitaa niin laitoin koiran boxiin että ei tule sekaa sotkemaan.Ois varmaan pitänyt päästää koira irti, ois sekin hiiri päässy hengestään.

Tässä ollaan nyt flunssassa ja sairaslomalla. Nukkua ei millään viittis ku se on niin vaikeaa...suun kautta ku pitää hengittää. Välillä nenä on niiiin tulokssa ja välillä ei ehi nenäliinaa ottaa esille ku jojot roikkuu puolessa sääressä jo. Byjama päivät menossa siis.

Eipä tässä ihmeitä...pää on niin täynnä räkää, että ei ajatus luista. Ai niin Pakkasaamun Jengi sai tiistaina uuden jengiläisen...vähän vähemmän karvaisen...kuva löytyy täältä.

Onnittelut uudesta herätyskellosta!!