No ei se oikeestaan Meillä päässyt edes alkamaan...joku multa kysyikin, että onko teillä koiria käytetty..? sanoin vain että lähinnä kusella ja paskalla, ei muuta. Riiviöiden tuoreimpia kuulumisia en ole kuullut, että miten niillä on mennyt ensimmäinen kausi. laittakaa postia tulemaan.

Kevättähän se pukkaa...täyttelin tuossa menokalenteria, lisää on tulossa. Olisi suunnitelmissa päästä Siitan kanssa luonnetestiin jos vain saamme paikan jonnekin ennen kesän juoksujen alettua. Pesuhuoneen rakennus olisi tässä kesällä edessä, samoin navetan katon laitto. Mahdollinen Renkkotenkon seuraava pentue menee keväälle 2009. Tänä vuonna juoksu tulee kesällä joten penikointi menee sitten syksyyn, vielä kun ei tiedä onko meillä kunnon tiloja pennuttaa tälle vuotta. Mutta sen näkee sitten mihin tämä maailma vie. Mieli tekisi kovasti ottaa beaglen penikka itelle jostain muualta, mutta kun tuo jarrumies vastustaa (miehet on sitten pärseestä). Nähtävästi saan ottaa vaikka norsun taloon kunhan toinen (eli Siita) koirista myydään, just, aivan varmasi! tästä talosta lähtee enemmin kahdella jalalla kävelevä kuin koira!!! ;)

Vaihdoin tänään Siitan koppiin uudet puukuitu pehmusteet...vanhat oli melkein kokonaan hilaantuneet tuulikaappi osaan, ei ihme että koira ei enää kovin mielellään mennytkään tarhaan ku koppi oli sisältä niin koruton ja kova. Lämmin se kyllä on...pienensin vähän patteria, että jospa siellä ei nyt ois kuin se +20 astetta kun koira on sisällä ;)  Käytiin koirien kanssa pellolla kävelyllä...lunta oli sitten ihan kivasti. Käytiin myös paistamassa metsässä makkaraa, koirat tosin odottivat autossa. Markus kävikin aamulla autolla ajelulla iiro mukana. Se luuli että koiraa paskattaa kun oli vinkunut niin kovasti...oli pysäyttänyt auton ja laskenut koiran ulos autosta. Iirohan oli vain sinkoillut taluttimen päässä kuin päätön kana. Sitä mitään paskattanut, ois vaan niin kovasti halunnut päästä metsään. Siksi niitä ei sinne makkaran paistoon otettu mukaan kun mikään ei ole niin ärsyttävä yhdistelmä kuin metsä ja kytketty beagle taluttimessa.

1341517.jpg
Jäljet kuin jäljet...


1341520.jpg
TOOOOSI hilpeetä porukkaa

ps. Kumpikaan koiramme ei siis ole myytävänä, meillä koirat ovat omistuksessamme ns. loppuun asti ;) ja juu, kyllä tuo on SE pipo :)