Eipä tässä sen ihmeellisempiä...todella väsyttävä työviikko takana, mutta siellä on pakko käydä jos meinaa käyttää näitä muita yhteiskunnan palveluja, rahaa tarvitaan. Posti perkele on nykyään ihan syvältä ja poikittain Haapajärvellä kun se siirtyi Halpa-hallin tiloihin ja heidän henkilökunnan hoidettavakseen. Onneksi sentään olen sannut aivan mahtavaa palvelua vielä paikkakunnaltamme...Matkahuolto ja MiMar Data, näissä on ilo asioida.

Väsy on ihan kauhea...ei siis mikään uusi juttu, kelloja kun keväällä käännetään niin meikä nukahtaa pystyyn. Nyt on pystynyt ottamaan päikkäreitäkin kun ei ole tuo talon lämmitys niin pakollista. Joo meillä on +20 asetta tuvassa ja tänne jäätyy, toivottavasti se rupeis kohta aurinko paistamaan, lämmittäisi huoneita mukavasti ja samalla näkyisi nuo extra super paskaset ikkunat, ja niitähän riittää. Maanantaina varaan ajan lääkärille, on vähän muutakin valittamista. Pääkopassa ei ole edelleenkään vikaan (joten sinä siellä, lakkaa hypppimästä ilosta, valitettavaa tuottaa pettymys), mutta kroppa ei pysy oikein matkassa. Vaikka sama kait mitä vaivaa sitä siellä valittaa niin vastaus kaikkeen on...jos viina, terva ja sauna ei auta niin...laihduta!

Löysin/sain vinkin lukemisen arvoisille sivuille. Tämän kasvattajan sivuja kannattaa käydä lukemassa ihan ajan kanssa, varsinkin se kasvatit osio tästä pääsee. On todella ihailtavaa rehellisyyttä ja suoraselkäisyyttä. Kun se nyt on tiettyä että kukaan ei ole vielä kasvattanut priimaa, vaikka moni niin väittääkin, varsinkin salaamalla näitä "mustia lampaita" kasvateissaan. Jos yhdistelmä epäonnistuu niin sitten se epäonnistuu, kuka sitä tietää mitä niistä tulee vaikka paperilla kaikki hyviltä näyttäisikin. Ja johan se tämä koirankasvatus olisi helppoa jos aina kaikki onnistuisi, vai mitä? Ole rehellinen itsellesi niin olet sitä samalla muille.

Toinen oli hyvin mielenkiintoinen blogi, sellainen hyvin minun tyylinen "sanotaan asiat ääneen". Ja se blogi löytyy täältä Tuomariksiblogi.Suosittelen aloittamaan ihan blogin alusta niin tietää mikä siinä blogissa on kysymys. Tuon blogin lukemista jatkan minäkin. Hyvin mielenkiintoinen tuo Ulkomuototuomariksi kouluttautuminen. Toisaalta se kiinnostaisi, mutta onneksi vielä se toisaalta ei-puoli vie voiton. Voiko paskempaa hommaa olla kuin Kyläteiden linkous ja Ulkomuototuomarina oleminen? Teit työsi miten tahansa niin et miellytä ketään. Täytyy kyllä myöntää että minä jos kuka arvostelen myös tuomareiden toimintaa. Alkuunhan se oli harrastuksessa niin ,että se tuomari joka palkitsi koirani hyvin oli HYVÄ tuomari ja ne jotka ei niin nehän eivät tiedä rodusta mitään. Mutta kummahomma kun harrastusvuosia tulee lisää niin sehän onkin aivan toisin päin.Nyt harmittaa kun ei ole ollut videokameraa, ois kaikki beagle kehät arvosteluineen tallessa. Niistä oppii paljon. Tympeä seurata sellaista rotua missä kehän laidalle istuville ei selviä koirasta mitään muuta kuin minkä värisen nauhan se saa taluttimeensa.

Huominen päivä on siivouspäivä, sunnuntaina sitten Kajaaniin näyttelyyn. Omia eikä kasvatteja ole tulossa, mutta sukulaisia ja tuttavia kylläkin. Ensiviikolla onkin sitten ilta vuoro..jospa sitä saisi vähän koisittua ja olis taas mieleltään virkeämpi...