Miten minä olen silloin pentujen aikaan edes ehtinyt päivittää blogia niin ahkerasti? nyt ei vaan ehdi niin ei ehdi, unohtaakin kaikki sitten mitä viikon aika mietti kirjoittavansa, mutta tokkopa Teidän nyt kaikkea tarvii tietääkään mitä Me tehdään ja mitä Minä mietin ;)

Meille Pentu?-Meillä on jo sellainen...
Eipä tuo Iiron sisäsiisteys ongelma ole mikään ongelma, nytkin on edellisen kerran jälkeen tehty tarpeet kiltisti ulos. Joka päivä/ilta kun tulen kotia töistä se rupeaa retuuttamaan sen "pörpötintä", joka kylläkin on rikki kun se ei äännä mitään. Sitä ensin viskotaan pitkin seiniä, sitten kuletetaan minun perässä ja lopuksi kaadutaan selälleen ja hangataan kaikki irto karvat mattoon, pörpötin suussa. Siita kun tulee tarhasta sisälle, Iiro antaa sille kyydit niin että matot on yhessä kasassa, kipeää tekee kun kuuntelee miten meidän maalattu lankkulattia ottaa muotiraitoja itseensä.

Tänään tulin kokouksesta ja laskin tuohon piirongin päälle taskusta tavarat, avaimet, kännykän, rahapussin ja  aivan täyden, mutta avatun pastilli rasian. Menin laittamaan ruokaa ja kuuntelin että iiro rupes jyrsimään tietokonehuoneessa luuta, mutta mitä vielä. Se oli napannut sen rasian siitä pöydältä ja oli syönyt pastillit pahvirasioineen päivineen, toivotin sille vain hyvää mahakipua kun osoitin sen häpeämään omalle pedille. Sieltä se sitten kaula kaarella kurkki että mitä hyvää mä teen keittiössä. Siitä on tullut nyt samanlainen kuin kohta vuoden vanhasta pojastaa, Iiposta...pikku-tuhma-piski :)

Ja taas hetken päästä se on NIIIIN vanha ja väsynyt...joskus näyttää kun se kävelee talossa että ei ihan selvästikään aina itse tiedä mihin on menossa ja mistä tulossa? Liisa sanoi, että sillä on dementia ;)

Tärkeintä on rento ranneliike!
Lauantai aamuna Fiiatin nokka oli kohti Kiuruvettä. Erja ja Sipe meni sinne ryhmänäyttelyyn kehäsiteeriksi. Sirpa pyöritti ja Erja kirjoitti. Oltiin jäähallissa ja vaikka oltiin varauduttu kylmyyteen niin siellä oli aivan SIKA kylmä. Se on ihan sama vaikka mä en aamulla joisi mitään niin kesken kehä työskentelyn rupee kusettamaan kuitenkin...mistähän sitä nestettä kertyy? Mulla ei oo muuta järkevää selitystä kuin päästä se varmaan laskee ;) Kirjoitin sitten koko päivän. Iltapäivästä aivot vielä kertoi kädelle, että mitä siihen paperiin pitää kirjoittaa, mutta silmät näki kun kynä tuhersi ihan mitä sattuu eli tässäkin asiassa tiimi työskentely on tärkeää.

Sunnuntai aamuna Liisa ja Sirpa haki minut kyytile ja lähettiin Pyhäjärvelle, sielläkin  kehät oli jäähallissa. Oltiin Liisan kanssa terrieri kehässä ja pikkusenko tuntui välillä että ollaan vähän liikaa pukeuduttu kun siellä tyttöset esitteli tiss...koiriaan  minihameissa ja korkkareissa. Me liisan kanssa törötettiin fleecet ja toppaliivit päällä. Mulla oikein lämpökengät ja villasukat. Luojan kiitos me saatiin kehäsihteeri harjoittelija kehään. Mari olikin oikein aarre. Se kirjoitti nopeaa ja pitkiä lauseita...mä en ois millään voinut muistaa niin pitkiä arvosteluja mitä se tuomari antoi...tai oisin, mutta lyhentämällä ja tämä tuomari kielsi niin tekemästä, mä oisin ihan oikeesti ollu hätää kärsimässä jos tälle tuomarille oisin kirjoittanut. Marille suuri kiitos, susta tulee hyvä, hyvempi, paras kehäsihteeri.

Riiviöt ringissä!
Pyhäjärven näyttelyyn oli ilmoitettu 50% Renkkotenkon kasvateista, eli Into ja Ilmo. Molemmat pojat olivat esiintyneet mallikelpoisesti. Vähän oli kehän lattia pinta ollut huono (jäähallin maalattu betoni), mutta hyvin suoriutuivat. Tärkeintä oli kun sieltä toisesta kehästä kuikuilin niin siellä näkyi kaksi tomeraa beagle poikaa HÄNNÄT PYSTYSSÄ. Beagle EI OLE hännänroikottaja rotu ja se kertoo paljon koiran luonteesta. Molemmat pojat saivat oikein hyvät arvostelut ja EH:n, Ilmo oli luokan ykkönen ja Into kakkonen, luokassa oli vielä kolmaskin juniori uros ja se oli EH3.

1486847.jpg
Pojat vähän leikkivät ennen kehää, vilkasta sakkia...no emäänsä ovat tulleet.

1486853.jpg
Jennaa ja Intoa vähän jänskättää

Siita pieni seurakoira
Äidin pikku apulainen, mutta tässä tapauksessa isin...Koirat meillä on mukana arjen pyörityksessä, ja kovasti yrittävät olla avuksi. Kerran kuussa meillä on lattialla ruuhkaa kun tehdään Markuksen firman laskuja...

1486844.jpg
"kaks tuntia lumi-ja hiekoitus työtä..."