Vanhojahan nämä uutiset jo ovat, mutta ei ole kerinnyt kirjoittamaan. Onhan tuota tullut talvi tässä koneella takapuolta levennettyäkin...

Lauantai aamuna 24.5 Matti, Marja & Lyyli ottivat kintas-koiran auton kyytiä ottamaan. Minähän sille jo perjantaina annoin kilometrejä ku käytin sen kokkolassa niksauttajalla. Lauantai aamuna se matkasi sitten Maalahteen, minä ja iiro kalajoelle Pohjan lohkon kesäpäiville. Maalahdessa oli siis näyttely, jonne oli tulossa vähän enemmän ja vähemmän Hutikoita. Matti oli pestattu esittämään Siita ja Marja vara-vara hedleriksi jos ja KUN tulee paras narttu kehä ja kaikki sisarukset ovat kehässä yhtä aikaa.

1589484.jpg
Siita ja Matti tekvät sinun kaupat...

1589496.jpg
Tässä sitten ollaankin jo ruottalaisen tuomarin  syynissä..tuomarilla on sellainen "lässyn lässyn"-ilme. Matti osaa ottaa reilusti tyttöjä takapuolesta kiinni, tällä kertaa oli vain vähän pienempi ahteri käsittelyssä...siis ku normaalisi siinä ois Lyyli ;)

Hienostihan siellä oli porukalla mennyt. Hutikan Gita oli ollu PN-1, SERT ja ROP, Siita PN-2, Lyyli PN-4 ja Vara-Sert, Maria-Riitan piilossa pitämä Hutikan Elsa eli Ellu ekassa näyttelyssä heti hienosti ERI3 ja lopulta koko ERI-lauma ollu ROP ja BIS-4 kasvattaja ryhmä, onnittelut kasvattajalle, Siitan handlereille ja kaikilla asian osaisille...oispa kiva ollu olla mukana.

Sunnuntaina olikin sitten vuorossa Renkkotenkon I-pentueen poikein vuoro nousta parrasvaloihin. Iippo oli Panelian ryhmänäyttelyssä (Kirsi Nieminen) ja korotti huimasti edelliseen näyttelyyn verrattuna palkintosijaa saaden ERITTÄIN HYVÄN luokkavoiton kera. Into seikkaili Jennan kanssa Lapinlahdella, tuomarina ois pitänyt olla ensin Kauno Määttä, mutta se oli vaihtunut Ritva Raitaan. 16 koirasta vain 3 sai ERIn. Into oli niistä yksi. PU-luokassa se oli voittanut tämän vuoden päänättelyn VSP uroksen Veestäjän Tikin ja sai TOISEN sertinsä ja oli loppukisassa narttua vastaan VSP.

Sunnuntaina minä oli Haukiputaalla luonnetestissä Siitan kanssa, sieltä palattuani kuulin Marjalta että Ilmo oli ollut ROP Kestilän (Raimo M.Viljanmaa) näyttelyssä ja odottivat ryhmä kilpailun alkua, että ehdinkö katsomaan? Matkaahan sinne kyllä kertyi, mutta kovasti yritin että kerkeän. Korttihan siinä ois lähtenyt jos ois  tutka ollut, varsinkin 4-tieltä ku lähdin kestilää kohti,,,onneksi oli pitkästi SUORAA tietä. Ajoin auton niin lähelle kun vaan sain, ovi auki, ovi kiinni ja juoksu jalkaa mäkeä ylös ja sitten soramontun pohjalle taas mäkeä alas. Siellä oli just 6 ryhmä kokoontumis kehässä ja marssivat ryhmäkehään. kaikkiaan 6 koiraaa oli ryhmässä ja Ilmo ja Esa oli näiden 4 joukossa jotka saivat jatkaa. Ilmo saikin sitten parhaimman palkintosijan mitä nyt ryhmäkisassa heti ajokoiran jälkeen voi saada eli oli hienosti RYP-2...ja sitten itkettiin...kiitos taas nessulle ku oilit paikalla (eli Marja).

1589502.jpg
Pojat palkintoineen

1589517.jpg
Hiekassa pyörinyt Ilmo ja äiteensä Siita...ja Erja säätää....

Onnittelut kaikille vielä aivan upeasta viikonlopusta. Ja kyllä, siitä eehoostakin ollaan onnesta soikeena :)

Kiitos