Ku on jo kyselyjä tullu ku ei oo päivitettyä blogia. No eka tässä meni tuon meidän näyttelyn kanssa aika ja sit pimahti nettiyhteys. Se nyt on onneksi kunnossa, vaikka siirryimme takaisin 2 megan yhteyteen ja mm. tämän blogin kanssa menee joskus järki ku tökkii...mut toimii silti.

Markuksesta suomenmestari
Aivan...Markuksella karkas lapasesta tämä ensimmäisen kauden "harjoittelu" ja niin se vaan poika otti ja voitti koko Farmi 3500kg luokan ja sijoittui osakilpailuissta seuraavasti:
Haapajärvi 1.
Alahärmä 2.
Tyrnävä 3.
Kalajoki 1.
Nurmes 1.

Sinne jäi mm. 11 kertainen suomenmestari toiseksi.Viimeiseen osakilpailuun en minä päässyt ku olin näyttelyssä toimistossa töissä. Into poikakin oli ilmoitettu Haapajärvelle. Tälläkertaa tuloksena Tyydyttävä. Jenna kuitenkin oli äitinsä kanssa koko rahan edestä näyttelyssä, koko päivän. Minulla oli Iiro toimistopäällikkönä näyttelyssä ja Jenna kävi isää ja poikaa kävelyttämässä raviradalla.

1850261.jpg
Iiro poseeraa Kilpa Ursuksen kyydissä.

Ihmeitä ei oo tapahtunut...ku suunnitelmathan olivat että elokuun puolessa välissä syntyy pentuja, mutta toisin nyt kuitenkin kävi. Mihinkään en ole siitaa ilmoittanut. Yppärissä ois ollu Juhani Lappi, sillähän en oo Siitaa käyttänyt, mutta lupasin muille että ei mennä ;) Ilmo sinne kuulema on menossa. Meillä on Haapajärvellä silloin SM-toko kilpailu ja olen siellä. Markus nyt tapansa mukaan kiusaa Siitaa, tässä yksi  kuva taas todisteeksi...tietättekö mitä siinä tehdään??

1850266.jpg

No siinähän harjoitellaan näyttelyasentoa. Siitan tassu ei sitten enää vaivannut sen erän perään. Nuo töppöset oli kuitenkin hyvät niin se antoi olla tassun rauhassa eikä nuollut niitä. Ruoan vaihdoin...Merkkinä on nyt Booster ja siitä POWER versio . Iirolle sitä kans kokeilin ku se on vähän kuivunut ku syö pelkkää neuta. 3 viikkoa se sitä söi, mutta rupes syömään takatassujaan ja oikeasta korvasta aivan valui paska joten siirryimme takas neuhun. Siitalle tuo nappula sopii, tosin se nyt voi syödä vaikka pikkukiviä. Jonkin verran ollaan pyöräilty siitan kanssa...markus käy sitten kävely lenkillä Iiron kanssa.

Metsässä käytin Siitan nyt lauantaina ja Iiron sunnuntaina. Ajoja ei syntynyt, eikä siita oikeastaan muuta tehnyt kuin söi heinää omalla reissullaa. Iiro haki ihan mukavasti ja suht laajalta alueelta. hyttysille vaan olen niin allerginen...hitto että on naama aivan kupattu.

Nurmikon leikkuusta olen varmaan monille muistanut kertoa..sitähän on tullu tehtyä ihan kivasti tänä kesänä. No nyt on päässy nurtsi vähän pitkäksi ku sateet on estänyt leikkaamisen ja sit jos ois ollu ilmoja niin täällä ollaan oltu jossai (mm.vetokisoissa tai näyttelyssä) ja piha näyttää tältä:

1850280.jpg
Ai miten niin vähän epätasaisesti levitetty apulantaa??

Iipostakin tuli uusia kuvia. Iippo siirtyy yläluokkaan harjoittelemaan tottelevaisuutta...seuraava vaihe ois "lukio"...mä vähän vihjailin, että iipon isä on ns.ammattikoulupohjalta ja emä on luonut mallin uraa ennen kuin rupsahtaa, mutta tosi mukava jos koiraa jaksetaan kouluttaa. Ei mulla vaan järki riittäs, ainakaan näiden kahden kanssa

1850253.jpg
Komee on poika, eiks jee?