Kärkkäisellä oli joulunavaus...joten nyt kait se alkaa, jouluvouhotus. Minun osalta jouluvouhotus saa taas olla. Nähtävästi vielä ensiviikon saan olla töissä ja sit pistävät vuokratyöntekijät pihalle. Työt puu ja rakennus alalla näyttää hiipuvan kun tuo maailman tilanne on mikä on. Talvi yllätti tänäkin vuonna autoilijat, mutta minua ei tämä töiden loppuminen.Onhan se äärimmäisen harmittavaa ja tympii, mutta minkäs teet. Edellisen laman aikaan olin vielä lapsi (vaikka kakaraksihan nuo on mua nytkin eräät "kehunu") joten siitä ajasta en muista juurikaan mitään, siis millaista oli kun oli lama-aika. Kyllähän tässä koko ajan on tuntosarvet pystyssä, että josko sitä töitä jostain sais. Se vaan ku rajoittaa, että tämä elämän tilanne ei oikein salli töiden perässä muuttamista. Tulis nyt edes sitä lunta, että olis vähän valoisampaa...niin ja muutenkin ;)

Farkkujen vyössä on nyt myös viimeinen reikä käytössä...ei siinä, kyllä niitä reikiä vielä mahtuu siihen tekemään lisääkin jos ja KUN tarvetta ilmenee. Vanhoja vaatteitakin uskalsin jo sovitella...eihän ne päälle mahdu, mutta niistä jos mistä näkee muutoksen. Farkkuja on kaappi täynnä...osa jo kerta kaikkiaan niin isoja että näyttävät rumilta päällä. Olisin tänään Ylivieskan ostosreissulla sovittanut jo kaksi numeroa pienempiä farkkuja, mutta se liike oli menny jo puoli tuntia aikasemmin kiinni. No, ens kerralla sitten. Kohta aletaan olla siinä vaiheessa, että halpa-hallin ryysyt rupee mahtumaan päälle, mutta haluanko niitä sieltä ostaa?

Tämä viikonloppu on myös mennyt ajovoittajaottelua jännittäessä. Hullun hommaa jännittää kotona, ens vuonna tää lähtee Ouluun jännittämään paikan päälle, se on asia mik'on varma! Olen uskonut alusta asti että miten siellä tänä viikonloppuna käy ja niinhän siinä kävi...Korpisalon Serttistä tuli uusi Ajovoittaja 2008. Todella lämpimät onnittelut asianosaisille.