Näin ne aloittaa aina foorumeilla ku joku on roudannu jostain uuden elukan ittellensä, uutta verta tietty tuomaan, eiks niin.  No mun ei tarvinnu mihinkään lähteä mitään hakemaan ku tää vaan tuli meille...ja eikä sitä jalostukseenkaan käytetä, kunhan tästä joulusta päästää niin tämä kaveri pääsee palleistaan..edellyttäen että se nyt on poika ;)

2156187.jpg
Killimyskattimus on nimeni, mut sano Killi vaan.

Mut hei, sehän on...KISSA. Se pyöri anoppilassa pihalla ja huusi ruokaa ja lämpöä. Mä sen eilen kiikutin aamusta meille, ku ensin oli soiteltu kylä läpi että kenen ois. Kukaan ei tunnustanut. Tarkoitus oli vähän että se pääsetään tästä maan päällisestä, mutta se olikin niin kesy ja hellyydenkipeä, että sai pitää henkensä. Nyt se on madotettu ja saanu ulkoloishäädön (samoin koirat, eikä oo mitään halpaa lystiä). Kurallahan se on matolääkkeestä ja ruoasta, mutta onneksi osuu hiekkalaatikkoon. Tosiaan leikata se pitää, jotta pysys kotona eikä lähtis heti luiruttelemaan kylille. Arviolta keväällinen penikka.

Siita ois eilen halunnu sen kanssa leikkiä, mutta kissa ei ollu samaa mieltä enkä minä. Pthyi, paska katti ku sillä ei saanu leikkiä. Iiro mielellään kattelee ihan varulta muualle, ku vähän huonoja kissa kokemuksia on. Illalla kissa ja koirat pyöri keittiössä ku Markus teki ruokaa itelleen. Killi kävi puskemassa Iiroa ja siitäkös Iiro pillastui ja antoi vönttiin kissalle. Mut mitä teki meidän luonnetestissä hylätty, imurin ja jumppapallon pelkääjä?? kurkki mun jalkojen takaa ja melkein laittoi portin meidän välissä kiinni, että se kissa ei vaan tule sieltä hänen silmille. No nyt kissa sihisee koirille, mutta kokeillaan olla niin ku ei oltaiskaan niin eiköhän nämä totu toisiinsa.Varalta molemmat koirat kuitenkin nukkui meidän välissä yön, ettei vaan se kissa yllätä kesken yön ;)

Messarin matka
Niin minähän olin messarin reissulla. Raskas reissu vaikka ei tarvinnu ite ajaa, sai nukkua hotellissa ja syödä hotellin BUFFET aamiainen ja join vain yhden siiderin ja senkin tulomatkalla. Maanantai meni nukkuessa, tiistai oli kuin krapula päivä. Ois pitänyt kirjoittaa heti (joo joo) blogiin niin ois tullu jotain järkevää, mutta nyt tuli tuo kissa juttu niin ei ajatus enää kulje. No tässä kuitenkin niitä tuliaisostoksia (itselle) jotka ostin...oisko ollu Lahdessa joku iso ABC ja ostoskeskus, ei pysty hahmottamaan ku makasin vaakatasossa auton perällä jalat kattoa kohti.

2158670.jpg
Ei varmaan tarvi sanoo minkä huoneen seinällä tämä on.

2158729.jpg
Tää ei näytä beagleltä...

2158713.jpg
Mut se onkin pullonkorkin aukaisija.

Ja Iiro sai vielä VALKOISEN sohva shampion-ruusukkeen...siitä nyt ei tarttunut kuvaa, mutta hieno se on, vaikka ei meillä sohvia enää olekkaan. Kiitos vielä matkaseuralaisille, käytiin helsingissä viikonloppu, ihan yks kaks :)