Kävin eilen siskon luona ku se oli tyttärensä kanssa ottanut koiran pennun. Arviolta noin puoli vuotias tyttönen. Voip olla jotain terrieriä, mistä näistä tietää. Hurja on ollut Kiki tytöllä lapsuus ku valtatietältä emänsä (mahdollisesti emä) kanssa talteen korjattu, että eivät jää auton alle ja palellu. Ihan huisin kiva ja rauhallinen penikka. Ja kuten kuvasta näkyy on vielä ihqun näköinenkin, eiks vaan?

Erja on ihan lööv tähän penikkaan...ja kuten Sirpa sanoi "sopii sisustukseen"

Oli siellä tällainenkin, mutta oli niin iso, että ei mahtunut kokonaan kuvaan. Kuvassa siis Landseer mummo Nata.

Pakkasta oli ja kylmä. Aamulla sissit yritti lähteä edes tunnin lenkille, mutta piti kumisenvan tielle päästyämme palata takaisin kotiin. Ristus ku oli kylymä! Alpo on kissa ja Alpo on ottanut vähän ykkös paikaa laumassa, ainakin jos katsotaan kuka nukkuu ja missäkin pedillä. JOPA siita joutu tyytymään siihen että kissa EI lähde pediltä pois vaikka hän oman persiinsä samalle pedille hilaa. Iiro lähtee, mutta Alpo ei. Oli näkemisen arvoinen Siitan ilme ku se yritti vaihtaa petiä, eikä kissa siirtynytkään. Näki kuinka sen kaksi hernettä korvien välissä pullisteli ku niin kovasti mietti, että mikäs nyt meni vikaan  Nauru.

 

Iirokin osaa olla jo vähän kuin "kotonaan" vaikka Alpo sen vieressä nukkuukin. Mut tämän lähemmäs se ei kissaa halua. Neljä kertaa se on kissalle rähähtänyt. Viimeksi eilen ku Alpo kopeloi piirongin alta iiron jalkaa Cool Alpo parkkeeraa eteisen oven takana ku me tullaan koirien kanssa sisälle. Ku avaan oven niin koirat ryntää ovesta ja Alpo keilaantuu aina niiden alle. Mut eipä se näytä kissaa haittaavan koska seuraavalla kerralla se nakottaa taas keilattavana oven takana.

 

Takassa tulet ensimmäistä kertaa...Iiro lämmittelee itseään lenkin jälkeen. Josko ensivuonna kokeilemme tulia tuohon hellaan...