No joo, olipas vähän raflaava otsikko, mutta jos toi Siita osais puhua tai edes kirjoittaa niin se varmasti kirjoittaisi kirjan näistä sen tempauksista. Sehän on siis tunnetusti maailman röyhkein koira. Enkä ole nyt yksin joka on tätä mieltä. Ja jotta kaikki jotka eivät vielä sitä tiedä tai halua siihen uskoa niin tässä taas todistusaineistoa.

Oli ilta ja olimme lähdössä vielä ilta tarpeille (koirat siis). Aikaisemmin illalla olin antanut MOLEMMILLE, SAMANLAISET luut. Iiro syö tapansa mukaan omaansa, Siita vähän aikaa nakkelee omaansa ja sit loppu imielenkiinto. Mutta hei, mitäs se Iiro tuolla syökään?? Perskele!, sillähän on LUU ja kukaan ei oo mulle tuollaista antanut. Mutta eipä anna iiro Siitalle luuta, ei. Iiro ei enää lankea vanhanaikaiseen "antaa ymmärtää, mutta ei ymmärrä antaa"-tekniikkaan. Se on jo nähty. Mutta koska Siita on röyhkeä pieni elukka ja se on myös pässi (horoskoopiltaan oinas, niin kuin omistajansakin) niin eihän se luovuta. Koska se ei myöskään omista minkään valtakunnan itsesuojeluvaistoa tällaisissa asioissa niin sehän pisti taas parastaan.



EDIT: Löytyi tämä toinenkin vastaavanlainen video...reilu vuosi sitten about kuvattu. Ja huomatkaa nyt, että lattiat oikein pursuaa noista luista, mutta ei...se vaan pitää saada mikä kaverilla on. Tässä käytettiin kyllä tekniikkana ihan suoraa toimintaa ja lannetyöskentelyä, mutta kumpikaan ei tuottanut toivottua tulosta.





Eikä riitä että se leikkii Alpo kissan leluilla ja rikkoo ne..se myös nukkuu Alpo kissan pedillä Viaton

Että semmonen Siita...