Meillä on loppu viikko ollu...paikat ainakin sikinsokin jos ei muuta. Appiukko teki vaatekomerot kamareihin, siivouskaapin eteiseen ja eteiseen myös kaksiosaisen kaapin mihin tulee yksi ovi ja loppu jää ns. avo kaapiksi jossa on vaate tanko. Eka tyhjensin kaapit, sitten vietiin vanhat pois, tuotiin uudet tilalle ja...siitä se ajatus sitten lähti.

Paljon löytyi sellaista mikä on ollut "hukassa". 3 isoa laatikollista vaatteita lähti riiheen mm.8 farkut (isoja isoja). Ei huolta, viikon kirpputori löydöt kuitenkin paikaavat vaate vajetta. Ja pakkohan niitä ryysyjä on oikeesta kaupastakin ostaa jos siinä roikkuu -70% ALE lappu, eikö niin? Myös kolmet kesähousut löytyi ja MAHTUI. Mulla vaan nyt on näitä "alaosia" nyt niin paljon. Tarvii varmaan ruveta kävelemään käsillään tuo 9km:n lenkki, josko se tuo yläosakin pienenis Nauru

Tuvassa pidin järjesystä yllä...tai siis sinne ne kaikki vaatteet yms mahtui levitettynä. Huomaa hieno vaaterekki viritelmä.

 

Beaglekerhon ja kennelseuran sihteerin toimisto on koko tammikuun ollut keittiön pöydällä. Tänään se vihdoin lähti työhuoneeseen, jospa sitä nyt mahtuis syömäänkin...

 

Vaatteiden lajittelussa "räteiksi" menevät vaatteet saivat vähäksi aikaa uusiokäyttöä kun siita piti niitä makuu alustana.

 

Alpo rupee oppimaan...tässä huushollissa kissa EI saa tulla keittiöön...

 

Pitihän ne kärkkäiseltä ostaa ku olivat alealessa, toisessa on koiranruokaa ja toisessa...

 

TADAA! ja tässä yksi komero valmiina...eikös olekkin uniikit käsintehdyt? juu juu, sulla varmaan on itellä kaapeissa ovetkin...niin ne tulee näihinkin, mutta ne tilatiin ovitehtaalta joten niissä on jonku viikon toimitus aika. Laitetaan sitten uusia kuvia kunhan ovet on paikoillaan. Vihdoin mulla (niin ku ei siellä roiku ku mun vaatteita) on vaaterekki :)

Koko viikonlopun vaihde menikin sitten tämän projektin parissa joten ei olla urheiltu ollenkaan...

 

Iiro kyllä kävi poikien kanssa jänismetsällä, oli ajellut ihan hyvin pupua. Mitä nyt vähän ollu hakulöysä. Sinne se jänis kuitenkin oli jääny juoksentelemaan.