Iiron ahdistus kausi jatkuu. Se haluais asua vain tuvassa jonne sillä on joulun vessa sessioiden jäljiltä porttikielto. Joskus se sinne pääsee livahtamaan ja se ei tule sieltä kohta kuin kantamalla pois. Sitä ahdistaa toi kissa ihan kympillä. Siita taas ei voi ymmärtää että kun hänen korkeutensa haluaa vaihtaa peti paikkaa ei kissa siirrykään. Jos koira raapisi ihmetyksissään päätä, siita tekisi niin. Kissa on  ottanut  henkisen yliotteen ja pahasti näyttää että meidän digtaattori näyttää tyytyvän asemaansa??

Rähinät lenkkipolulla toisten koirien tullessa kohdalle ovat lisääntyneet. Siita ei kuule eikä se näe mitään muuta kuin sen vastaan tulevan koiran/koirat. Ihan niin kuin se ei olisi koskaan käynyt ihmisten ilmoilla eikä olisi nähnyt muita koiria. Ennen auttoi jopa se että kun jäätiin omistajan kanssa juttelemaan ja vaikka koirat eivät edes päässeet haistelemaan toisiaan, mutta nyt ei. ONNEKSI lenkillä tulee harvoin koiria vastaan ja tuolla metsälenkillä ei ollenkaan. Katsotaan tilannetta taas uudelleen kun tulee kevät/kesä ja lenkkeilijöitä koirineen on enemmän ja silloin meidänkin lenkit siirtyvät ns. ihmisten ilmoille.

Tämä viikko on nyt menny urheilun kannalta vähän plörinäksi ku on ollut kaikkea muuta oheistoimintaa. Toisaalta viime viikko tuli vedettyä vähän turhan  raskaasti ja torstaina oli reidet niin kipeänä että vessassakin piti laskeutua istumaan seinistä tukea pitäen...venytellä? juu sitä on tehty. Tällä viikolla otin salilla ja jumpassa vähän kevyemmin tai siis oman kunnon mukaan. Vielä on pystyny liikkumaan ihan normaalisti vaikka uusien lihasten olemassa olo on tullu huomattua. Tulis jo kevät niin pääsisin kokeilemaan sitä lännenratsastusta. Ratsastushousut mahtuu hyvin jalkaan ja varmaan saappaatkin jos ei vaan hiiret ole niitä riihessä syöny päivälliseksi. Kypärän ne söi ja toisen kusivat joten omaa pottaa ei nyt ole enää. Kunhan saadaan nämä vaatekomerot sisällä valmiiksi  niin saan hakea riihestä muovilaatikoittain vanhoja vaatteita sovitettavaksi, ellei ne sitten kaikki päätynyt muuton aikaan ekotorille. Ensimmäisen kerran VUOSIIN, ostin kirpputorilta vaatteita, nyt kun sieltä löytää jo sopivaa kokoa.Vielä ois parikymmentä kiloa pudotettavaa...

Iiro on pirteä ja hyvässä kunnossa. Säännöllinen lenkkeily pitää sen vetreänä ja ylösnousemukseen  aamulla ei mene niin kauan aikaa. Siita on itseasiassa aika sika mageen näköinen nyt kun se on saanut massaa ja lihasta, kiitos rasvaisen ruoan ja "vetoliikunnan". Vuosi sitten olisin pläränny näyttelykalenteria niin että savu nousee jos koira olisi tuolta näyttänyt. Mutta nyt, ei vois vähempää kiinnostaa. Näyttely kalenteria olen parina iltana päivittänyt. Tällä viikolla lupaan että saan sen nettiin asti, päivitettynä. tänään nimittäin tuli Rakkimme-lehti missä oli paljon näyttely tietoja. Kalenteri on hyvä, vaikka nyt itse sanonkin ja itse sitä teen. Moni sitä käyttää ja se on ollut varmasti tarpeellinen. Toki minä sitä jatkossakin päivitän ja varmasti teen samanlaisen ensivuodellekin, vaikka itseäni se ei tällä hetkellä koske.