Jopas on tällä viikolla pakkaset ollu riesana. Ei oo päästy lenkille koirien kanssa. Maanantai aamuna uhkasin lähteä ku viime viikko meni ihan muissa koirahommissa, mutta...maanantai aamuna oli -28,5 astetta pakkasta joten eipä sinne kauheesti ollu asiaa. Markus käytti koirat aamu pissalla, tai no, hetken päästä toi koirat sisälle että ei tuo Siita kussu. Komensin (aika lievä ilmaisu sille ärjymiselle sängyn pohjalta) sen takas kusettamaan sen koiran. Meni vähän kauemmin ja  sama homma "ei se kuse". No, mä nousin väärällä jalalla aika nopsaan ylös, että jo se on ****** jos et yhtä koiraa saa kusemaan. No en muuten saanu minäkään. Siita nosteli vuoron perään etu tassuja ilmaan ja HUUSI. Niin kylmä oli. Takaisin sisälle ja koira boxiin puoleksi tunniksi ja sit neljännellä kerralla se suostui tekemään tarpeesa ulos, portaiden juureen. No aivan sama minne sinne kunhan ei vaan sisälle. Kyllä mä nyt ymmärrän sitä jonka mielestä uros koira on PAAAALJOn helpompi käyttää "äkkiä ulkona" Silmänisku

Juoksut alkaa olla siinä mallissa, että Iiro harrastaa aika paljon keskivartalo liikuntaa. Yleensä ulkona käynnin jälkeen temutaan se puoli tuntia kielipitkällä ja muuten päivällä ei kyllä huomaa että täällä ois juoksu narttu talossa. Siita tosin kaipais kaverikseen vähän viriilimmän kaverin, vaikka narttukin, kunhan se kaveri vaan harrastais sen kanssa vaihtoehtoseksiä, Iiro on sen verran vanhanaikainen että sen kanssa ei onnistu. Ei näytä onnistuvan mikään muukaan, mut siihen on syyllinen se joka ne sen pallit vei *viheltelyä*.

Kyllä mä vakavasti tässä harkitsen Siitan leikkauttamista. Ei näissä juokuissa ole hankaluutta ollut silloinkaan kun Iiro oli vielä kuosissaan, mutta JOS tähän taloon vielä tulee koira ja aika varmasti se on sukupuoleltaan uros niin silloin tähän ei tarvita juoksu narttua. Ainoa mikä nyt pelottaa, että jos tuo sen luonne pian muutuukin huonompaan suuntaan leikkauksen jälkeen. Sehän on jo nyt ihan riittävän äkäinen viereita koiria kohtaan. Susi lammasten vaatteissa jos sen näin sanoisin. Iirostahan tuli leikkauksen jälkeen vieläkin mukavampi, ainahan se on ollu itse ystävällisyys, mutta nyt se on aivan sylikoira. Pallillisena se ois saanu olla loppuun saakka, mutta terveydellisistä syistä johtuen sen leikkautin.