Eilen rupesin siivoamaan vaatekaappeja...että ne osaakin mennä hirveään kuntoon kun on niin vähän kaappi tilaa. Pesin 3 koneellista pyykkiä. Enemmänkin olisin pessyt mutta ei mahdu mihinkään kuivumaan. Tänään otin hommaksi pestä kesähepeneitä, mitkä on jäänyt pyykkikorin pohjalle, ne kun pitää pestä käsin. Nyt on meidän pienen pieni sauna täynnä ryysyjä kuivumassa. Jos seuraavaksi räjäyttäs keittiön kattila kaapin.

Markus kävi syömässä. Sanoi, että en saa nyt lähteä autolla kylille, tiitonrannantie on pyöreä ja liukas kuin kuukerin nelli ;) Vettä sataa ja tulee niin, että ikkunat helisee. Markus tuntu pitävän siitalle puhuttelua viimeyöstä? Kuulustelu meni jotenkin näin. "Kuule TeeÄäKoo (tosi ääliö koira), meillä on tapana nukkua kaksi silmää tyynyllä......(syvä hijaisuus)....Miksi sinä sitten nukuit MINUN tyynyllä yhellä silmällä?? Saat luvan ruveta nukkumaan lattialla jos se perse ei lähe mun tyynyltä...meillä nukutaan pituus suunnassa ja kaks silmää tyynyllä...tuliko selväksi??? (koira pyörittelee silmiään)

Iiro taas on ruvennut  koiraksi....se nukkuu yöt muualla kuin meidän vieressä. En tiedä onko sille tullu joku 8vuoden villitys, se kun ei tee mitään muuta kuin leikkii sillä pörpöttimellä. Siita kattoo sitä nenänvartta pitkin, että halooo, onks valooo!!

-Erja-