Sanotaan että on terveellistä syödä omena päivässä, ja banaani että saa kalsiumia. Pitää myös syödä appelsiini että saa C-vitamiinia! Ja on pakko juoda kuppi vihreää teetä päivässä (ilman sokeria ettei sairastu diabetekseen), jotta kolesteroliarvo laskee Pitää myös juoda kaksi litraa vettä (ja pissata saman verran, joka tuplaa vessassa käytetyn päivittäisen ajan). Unohtamatta 2 dl jugurttia, joka pitää nauttia jotta vatsalaukun bakteerikanta pysyy terveenä. Kukaan ei kyllä oikein tiedä, mitä nämä bakteerit ovat, mutta sinulla TÄYTYY olla niitä vähintään miljoona tai voit huonosti!

Sinun pitää myös nauttia lasi punaviiniä päivässä, jottet saa sydäninfarktia. Ja lasi valkoviiniä suojataksesi hermostoasi! Ja lasi olutta (en nyt kuitenkaan muista miksi ja mitä hyötyä siitä on). Mutta jos nautit nämä kolme samanaikaisesti voit saada aivohalvauksen, tämä ei kuitenkaan haittaa, sillä et tule huomaamaan sitä. Jokaisen kuuluu myös nauttia pähkinöitä ja papuja/ herneitä joka päivä. Iso kasa pähkinöitä/papuja/ herneitä. Sinun pitää syödä 4-6 kertaa päivässä, kevyitä aterioita, mutta älä
unohda että joka suupala pitää pureskella vähintään 36 kertaa Vain tähän menee päivässä 5 tuntia!

Ja sitten vielä: joka aterian jälkeen pitää pestä hampaat, eli harjaa hampaat syötyäsi omenan, jugurtin, banaanin, pähkinät/ pavut. Tätä voit tehdä niin kauan kun sinulla on hampaat tallella, äläkä unohda hammaslankaa, suuvettä ja ienhierontaa. Samalla kun teet tätä, voit siivota vessan, ehkä asentaa sinne CD-soittimen tai teeveen, sillä ajatellen kaikkea vettä, jonka juot ja hampaidenpesukertoja tulet todennäköisesti viettämään paljon aikaa vessassa.

Pitää myös nukkua 8 tuntia vuorokaudessa ja olla töissä toiset 8 tuntia, plus syömiseen menee siis 5 tuntia. Nämä tekee yhdessä 21 tuntia. Jäljelle jää 3 tuntia, jos oletetaan ettei matkalla töihin tai kotiin ole liikenneruuhkia. Tilastojen mukaan ihmiset katsovat teeveetä noin 3 tuntia päivässä. Tämä ei toimi, sillä jokaisen pitäisi kävellä vähintään 0,5 tuntia päivässä (pieni vinkki: kävele 15 minuuttia ja käänny ympäri, muuten lenkkiin menee kokonainen tunti). Sinun pitää myös ennättää tavata ystäviäsi, sillä he ovat kuin kasveja ja tarvitsevat päivittäistä hoivaa ja huolenpitoa.

Kaiken tämän lisäksi, sinun pitää myös olla valveutunut ja lukea vähintään kaksi sanomalehteä päivässä sekä muutama iltapäivälehti lisäksi saadaksesi tarpeeksi laajan näkemyksen maailmanmenosta ja pysyäksesi kriittisenä.

Sinun pitää myös harrastaa seksiä päivittäin, ilman että siitä tulee arkista ja leipiintynyttä, eli sinun pitää olla innovatiivinen, luova ja joka kerta sinun pitää vietellä partnerisi uudestaan. Tämä vie aikaa. Ja tässä emme ole edes maininneet tantraseksiä Sinun pitää myös ennättää antaa aikaa perheellesi, mopata lattiat, tiskata, pestä pyykkiä, puhumattakaan kaikista askareista, jotka joudut tekemään, jos sinulla on lapsia tai lemmikkejä. Kun lasketaan yhteen kaikki yllä mainitut asiat, niihin kuluu 29 tuntia.

Ainoa ratkaisu on yhdistää toimintoja! Esim. käydä kylmässä suihkussa ja avata suu, näin saadaan nautittua kaksi litraa vettä päivittäin. Samalla kun poistut kylpyhuoneesta hammasharja suussa voit harrastaa seksiä partnerisi kanssa, joka vuorostaan katsoo teeveetä ja lukee päivän lehtiä sillä aikaa kun sinä moppaat lattioita. Ja kun sinulla on vielä toinen käsi vapaana, voit soittaa ystävillesi ja sukulaisillesi. Juo tämän jälkeen viiniä (tarvitset sitä!).

Lääh! Puuh!... Sitten jos sinulle jää 2 minuuttia yli, lähetä tämä viesti ystävillesi (joita piti päivittäin vaalia), samalla kun syöt omenaa joka todetusti on terveellistä.

Nyt minun pitää lopettaa, sillä omenan, jugurtin, oluen, ensimmäisen vesilitran ja kolmannen ateriani (sisälsi pähkinöitä/ papuja/herneitä) jälkeen en enää tiedä mitä minun pitäisi tehdä. Sen kuitenkin tiedän että minun pitää käydä vessassa NYT! Saatan säästää muutaman minuutin, jos pesen hampaani samalla!!


Jopas on rankkaa elää terveellisesti...Cool