Ollaan jo sen verran isoja ja äiteekin ei näytä nyt suuremmin välittävän vaikka meitä räpelletään niin tulkaahan tuttavat ja naapurit kattomaan näitä, Kohtahan me lennetään uusi koteihin :)

Siitapa ei sitten hyväksynyt sitä häkkiaitausta ja maanantaina kun tulin töistä sillä oli tissit täynnä maitoa kun ei ollut uskaltanut käydä imettämässä pentuja. Pennut lattialle ja ne imi 20 minuutissa emän tyhjäksi ;) Häkki pois ja tilalle trukkilavan kaulus ja avot, siellä siita jopa tykkää itekkin nukkua pentujen kanssa. Hyvä jos tämä taas kelpais sille viikoksi. Sitten kun niitä ei tarvi emän olla jatkuvasti hoivaamassa niin laitan ne sisälle aitaukseen, isompaan tosin.

Tänään oli jo ensimmäiset paskasotkut laatikossa, nyt se alkaa. Käytiin ipanoiden kanssa pihalla ja jututin jokaista vuoronperään. Meillä on muuten uusi ADHD eli se on tämä jolla on takalajalassa valkoinen rantu ja EI valkoista pilkkua selässä. Se on kova poika kävelemään ja murisemaan. Muristiin toisillemme ulkona pariinkin otteeseen, ihana, vielä ;)

638446.jpg

Muilla on vauhti hyytynyt, mutta yksi vain jakssaa ja jaksaa ja jaksaa...