Mut ennen sitä vietettiin äärimmäisen hauska päivä, ilta ja yö ystävien kera. Kiitos asianosaisille!! Aamulla lähdettiin jo yhdeksän aikaan siskon kanssa Kokkolaan ostoksille. Eipä sieltä mitään löytyny. Yks aleale laukku ja alkoholipitoista juomaa. kiinalaisessa käytiin syömässä ja sittarilla ilmaiskaveilla. Kokkolan iso kirppari oli kyllä pettymys. Täynnä sontaa mitä ne siellä möi ja tavarat lojui pitkin lattioita, oli todella sikaisen näköistä. Illaksi yritin saada "laulu" seuraa...nauroinkin, että mulla on kaverit joko tiineenä, imettävät tai ovat muuten vain sairaana ku kukaan ei pääse, mut yhessä talossa oli kuulema tyttöjen saunailta joten SINNE. Mihinkään ei sieltä pitänyt lähteä, mut niin sitä vaan pilkkuun asti biletettiin, paikallisessa, mä olisin laulanut karaokea enemmänkin, mutta meinas DJ et nyt loppuu laulanta ja alkaa disco. Höh...no ei meitä laulajia siellä tainnu ollakaan kuin kolme ja niistäkin me naiset laulettiin samoja kappaleita vuoronperään.

Seuraavana aamuna pika ylösnousemus ku tuli kaverilta viesti että tuu kattoo esteratsastus kilpailuja. Sinne siis. Jätin tuon mun valkoisen sotaratsun Tiivin pihalle, sinne minne muutkin jätti autonsa. Varpaat jääty joten lähdin jo ennen viimeistä luokkaa kotiin...niin tai olisin lähtenyt, mut autonrengas oli tyhjä ja näytti olevan murtunut koko kumi. Niina kävi sitten heittämässä mut kotiin ja käytiin myöhemmin Markuksen kanssa hakemassa tuo petturi kotiin. Pitääkö tässä nyt vielä käydä tälle talvee ostamassa uudet kumit alle?? Pärjättäisiinkö me yhdellä autolla kesärengas keleihin asti?? EI....minähän tulen mökkihöperöksi jos en pääse JUST silloin lähtemään ku on tarvis.

Vaan minäpä suunnittelen nyt ihan oikeesti ja todenteolla että jos herättäis vanhan harrastuksen uudelleen henkiin...kovasti jo houkuteltiin, mieli tekis kyllä...

 

Uskaltaiskohan sitä vielä....

Syksy vuonna v.1996