Into poika on fiksu poika. Eilen päästin kaikki koirat samaan tupaan ja se osasi hyvin nätisti mennä isukkia jututtaa. Mentiin häntä alhaalla, perse alhaalla, koko pentu maate, nuollaan iiroa leuasta. Iiro taas on hyvin fiksu ja se osaa murinalla kertoa, että nyt kakara...*piip*:iin siitä. Illalla pojat juoksi pihalla kun grillattiin. Tuntui Iirollakin silti olevan hauskaa, vaikka se nyt ei pennusta niin perusta. Intoa vaan hirvitti vähän iskän rajut leikit...se kun juoksi pentua ympäri ja murisi aina kohdalla.

Tulipas taas naapurin kännikala meille sisälle klo 22.30 ku odotettiin saunaan pääsyä. Nyt mulla paloi pinna...koirat sen kuin heiluttelivat sille häntää. Koppasin pennun syliin ja lähdin huutamalla ajamaan miestä ulos. Jospa Into otti nyt oppia, että miten niitä sisälle tunkeutujia kohdellaan, oma äiti kun vaan heilutti sille häntää, mutta ei tämä äitee ;)

Saunan jälkeen ohjasin Innon pentuhuoneeseen ja laitoin portin kiinni. Kaksi kertaa se sanoi wiik, wiik ja sit meni muoviboxiin ja sammui, nukkui aamuun asti. Leikkiminen äiteen kanssa oli väsyttävää hommaa.

746524.jpg

"Isi hei, enks mä olekkin pieni ja vaaraton?"