Kukahan on nyysinyt minun blogin laskurista aikasta ison määrän kävijöitä pois? Joku kateellinen kait, no jos meni tarpeeseen niin hyvä (*vink, vink)

Ihan ensimmäiseksi tarvii laittaa kameran akku lataukseen...ei oo tullu pariinpäivään otettua kuvia. Täällä kävellä tai no juosta kipitellään. Kuka osaamallaan tavalla. Iinu neiti on vähän yksinäinen, se ei oikein ole poikien kanssa aina samalla aaltopituudella tuosta huutamisesta ja mesoamisesta. Samoin kuin siita, eilen se hävis pantulatikosta kun pojat rupesivat rääkymmään ja huutamaan toisilleen.

Jauhelihaa ollaan nyt jokapäivä saatu nokare per  lärvi. Siita huutaa kurkkusuorana aidan toisella puolen kun ruokin pentuja. Hyvin se on tehnyt selväksi, että sen on nälkä ja nuo ipanat pärjää vallan mainiosti sillä, että roikkuvat hänen tisseissä pitkin päivää. Vieläkin olen sitä mieltä, että jauhelihassa on jotain vikaa kun pennuista tulee hyvin levottomia sen syönnin jälkeen. Oli  sitten varmaan samaa pilaatunutta erää tuo aivan ihmistenkin jauheliha, koska siitä tuli sama efekti ;)

Vesikuppiin (aikuisten koirien) törmättiin eilen ja vedettiin vettä nenään, kätevää. Tänään laitoin lattialle pienen pentujuomakupin ja jok'ikinen lärvi kävi sen kautta kahlaamassa. Iinun mielestä mikään ei sitten ole kauheampaa kuin kastella ensin koko nenä ja sitten etujalka...huuto ihan kauhia, aivan kuin se ois veteen kuollut. Iippo poika kävi vielä kerta kiellon päälle siellä kahlaamassa kaksi kertaa. Tämän takia isompaa vesikuppia en edes tarjonnut, koska se ois mennyt aivan kroolaamiseksi.

Niin ja syötiin eka kerran kaurapuuroa missä oli jauhelihaa. Into ja Ilmo olivat ahkerimmat kupin tyhjääjät. Iinu taas niin nirso, että näytti vain haistelevan kupin reunoja. Iippo taas tapansa mukaan kävi kokeilemassa rintauintia myös tässä kupissa, olihan se huomattavasti laajempi kuin vesiastia. Tassuihin ja leuanalle jäi myös aika kivasti matkaevästä.

Korvatkin niillä on ruvennut venymään, ompahan kuuloelinten suojat sitten mahottomat kun muutetaan uuteen kotiin, mitä niillä korvilla jäniskoira tekee...ei sitten yhtään mitään :) Ai joo, ne kuulema ohjaa sitä hajua paremmin nenään. Jäniksen käpäläänkin ollaan tutustuttu, mutta äiteetä se meinaa kiinnostaa enemmän ja se vie sen aina meiltä. Olemme muuten jo niin isoja, että käymme baarissa, pystybaarissa joka liikkuu. Hieman hankalaa kun tarjoilija on välillä hieman yhteistyökyvytön