Silloin kun käytin Siitan viimesen kerran ultrassa Pirkko tyhjensi sen anaalirauhaset. Sen henki oli ruvennut haisemaan niin hirveelle. Pahan hajuinen hengitys loppui, mutta tuli muita ongelmia tilalle. Siita rupes tyhjäämään anaalejaan kerta kaks viikossa, Markuksen syliin. Se tuli makaamaan syliin ja on siinä niiiiiiin rentona....kohta Markus huuta niin kuin sikaa tapettas, että tulla auttamaan ja pyyhkimään. Neiti pitää takapuolta nojatuolin puukäsinojalla ja on siinä rentoutumisen johdosta vähän tyhjentänyt paikkoja. Pirkko meinas, että antaa sille pienissä määrin luita, että tyhjäis ne paremmin sitten ulostuksen yheydessä. Ja näin tein.

Annoin sunnuntaina niille pienet rustoluut. Illalla lenkillä molemmat koirat näyttivät siltä että niitä paskattaa. Mutta kumpikin pihtas sitä tavaraa. Siita tuli normaaliin tapaan ilalla sänkyyn nukkumaan. Mä yöllä olin tuntevinani, että koira ois hypännyt (takas) sänkyyn. Iiro rupes aamulla sitten vinkumaan, käytin sitä pihalla ja se heitti semmosta luukakkaa. Ja kun tulin takas sisälle oli siita yöllä käynyt tietokonehuoneen lattialle ripottelemassa samaa ainetta nätisti riviin...onneksi luukakka on kuivaa, mutta miten se voi haista märältä kakalta. Neiti nukku tyytyväisenä sängyssä ku menin takas nukkumaan. Markus lähti, käytti iiroa vielä ulkona ku luukakkaus jatkui. Mä nukuin vielä tunnin. Sitten kun nousin ylös, rupesin petaamaan sänkyä...ja voi helevettiläinen....sängyssä oli yks napunen luukakkaa ihan tuhannen sahajauhona. Siitalta oli varmaan yöllä päässy pieru varren kera ja oliskohan ollu sit niin fiksu ja ajatellu, että tehään loput lattialle. Eka sieltä lähti lentävä beagle ja sitten petivaatteet koneeseen. Yks hyvä puoli tässä oli vaihdoin eilen lakanat, niin nyt saa ruveta kahtena iltana peräkkäin nukkumaan puhtaissa lakanoissa. Ne eilen pestyt lakanat tosin eivät aivan 100% kuivia olleet ku laitoin ne takas sänkyyn...jospa ne kuivus illaksi.

Eli jos saan valita, niin en anna rustoluita ja saa neiti tyhjentää anaalit markuksen syliin, ennemmin kuin siivoan niitä kakkoja lattialta tai sängystä. Nyt imuroimaan...

-Erja-