Kun koira tulee vanhaksi, tai se vanhenee mistä sen huomaa?

Iiro ainakin on jättänyt korvat narikkaan jo aika päiviä sitten, mutta kuulo tehostuu siinä vaiheessa kun omistaja aivaa jääkaapin oven. Sen äänen se kuulee vaikka olisi koomassa. Enää sitä ei voi ajaa sängystä pois niin kuin ennen...sen pitää antaa ensin venytellää vanhat jäsenet ja sittenkin se saattaa vain vaihtaa paikaa sängyssä, tai juosta sänkyn laitoja pitkin, eikä menen lattialle. Lähteminen yleensäkin tapahtuu nykyään hitaaaaasti ja venytellen. Tosin sitten kun se vertyy niin ralli alkaa...tätä en olisi uskonut vielä tapahtuvan vanhoilla päivillä, mutta näin kävin. Siita joka kohta täyttää JO 4vuotta on myös ruvennut harmaantumaan...Kati sen huomasin yhestä kuvasta...siitan korva lehden kärjet ovat kuin kuluneet...karvaa niissä on, mutta ne ovat hopean harmaat. No, sen olen kyllä huomannut, että pentujen jälkeen sen päähän on tullut ryppyjä lisää, enkä ihmette yhtään.

Tässäpä nyt hauska video iirosta...muista laittaa tietokoneessa KAIJUTTIMET PÄÄLLE. Taustalta kuuluu kellon tikitys, mutta kaikki se muu ääni kuuluu Iirosta...onkohan sillä tekarit vähän löysällä? Koira siis odottaa ruokaa joka odottaa kupissa tiskipöydällä.

Iiron tekohampaat-video

Muistuttaisin vielä Tiitun ja Lyylin blogista...käykääs kattomassa Lyylin ihan huippu kuvaa...ne jotka omistavat beaglen tietävät kyllä ,että nuo tuo nakki-kuva ei voi olla totta...mutta totta se on, toinen vaan on niin pirun väsynyt siinä kuvassa :)