Iirolla on tänään synttärit. Sen kummemmin ei olla niitä kekkereitä juhlittu, mutta käytiin me Kälviällä näyttelyssä. Liisa oli Sisko-setterin kanssa mukana. Meillä oli oikein HYVÄ päivä. Tuomari oli vaihtunut, mutta ajattelin, että noh, sama tuomari antoi Iirolle viime syksynä Haapajärven näyttelyssä ERIn, koiran ollessa PU2 ja lopulta BIS-4 veteraani. Mites kävikään, se sai HOOON. Esiintyminen meni nappiin ja voin käsi sydämmellä sanoa, että se oli koko näyttelyn parhaiten esiintyvä beagle uros.Epäilen, että koska tuomari ERIn antamalla ois joutunut tekemään siitä ROP tai VSP koiran ja ei sitä halunnut tehdä niin palkintosija putos??  Että kiitos vaan nuorisolle kun ette antaneet katsoa hampaita ja esiintyminen ei teillä mennyt nappiin *vink, vink* No, mitäs me konkarit, ens kerralla se on taas eri reissu. Näki monta uutta beagle tuttavuutta ja poristiin tuttujen kanssa koirista, sehän se on pääasia. Kälviän SEOn pizza oli myös tosi hyvää.

718058.jpg

"mitäh?...Iiro tässä jo yhden rustoluun haudanneena...

Pennut. Niin ne ihanat pienet hajupallerot jotka pissivät, kakkivat, syövät varpaita ja pitävät isoa meteliä. Ne ovat kohta luovutusikäisiä. Tässävaiheessa ei tunnu yhtään haikealta luopua niistä, mutta silti...päivä päivältä taon päätä seinään yhä syvemmäs koska en jättänyt itselle. Onneksi kaikille on luvassa hyvät perheet ja toivon todella, että Meihin myös haluttaisiin pitää yhteyttä luovutuksen jälkeen.

Pennut ovat olleet nyt tosi virkkuina, tottakai kun on ollut vesisade ilmat ja ollaan oltu sisätiloissa. Käydään me kuitenkin pihalla Siitan johdolla, pellolla juoksemassa ja kakkimassa. Tosin Iippo pihtari se taas odottaa tortun vääntämistä sisälle. Emän kanssa kovasti leikitään ja pidetään ihan hirveää meteliä. Siitakin on ihan kympillä mukana pentujen kanssa, mutta kakarat tahtoo väsyä liian nopeaa sen leikeissä. Jännä nähdä miten se reagoi kun pennut lähtevät. Ensiviikolla lähtee Iinu, Ilmo ja Iippo. Mansikka-poika Into jää vielä vähäksi aikaa, saa nähä raskiiko siitä enää edes luopua. Pistän ovet lukkoon ja verhot kiinni kun Toikkasen perhe yrittää tulla sitä hakemaan, heh ;) Huomasin myös ykspäivä, että Mariannen tuoma tuliaislelu oli kärsinyt pientä vauriota, sori.

718057.jpg

Sidoste sukka kestää, pehmokoira ei

Ilmo ja suuri saalis-Video (iippo saa ojennusta äiteeltä)