Täten ilmoitan, että perhe Rintala on nyt tämän päivän punnituksessa pudottanut yhteensä -20kg!!

Minä viidessä kuukaudessa -13,3kg ja Markus kahdessa kuukausessa noi loput siitä potista. Olo on kuin kenossa voittaneella. Joka on tuota mun liikuntapäiväkirjaa kahden kuukauden ajalta käynyt lukemassa niin on tässä jotain myös tehtykin. No, nyt jos joku kysyy, että miten niin täytyy sanoa tylsästi, että vähemmän ruokaa ja enemmän liikuntaa. Mulla ois paljon niitä ennen-kuvia, vähemmällä vaatetuksella ja ihan ihmisten ilmoilla otettuja. Ekoja en julkaise ja toisiin ennen kuviin ei oo jäkeen-kuvia. Eikä tämä tosiaan ole vielä tässä. Yks 15kg pitää saada vielä pudotettua. Niin ja sittenkin minä olen vasta painoindeksin mukaan normaalipainon YLÄRAJALLA.

Lenkkipuku (kevyt toppapuku) minkä syksyllä ahdin päälleni on kokoa 48, isompaa ei halpa-hallista saanut naisten puolelta. Puvun housut on jo pitkään sujahtanut jalkaan vaikka vyökin on ollu paikoillaan. Viime talvena päänäyttelyreisua varten ostetut toppahousut on niin isot, että haarukset roikkuu housuissa polvissa. Nyt ostin naisten puolelta toppahousut, kokoa 42 Cool Motivaatio vaatteet kaapissa ovat osa jo käyneet isoksi, en ehtinyt odottaa kesää ja niiden käyttöä. Kunhan sais tuon yläosankin kokoon L/42 niin olen enemmän kuin tyytyväinen, mutta nälkä kasvaa syödessä.

Henkiin herätetty harrastus

Kävin tänään 5 vuoden tauon jälkeen ratsastamassa. Silloin 5 vuotta sittenhän minä kaaduin pahasti hevosella joten se jäi sitten ja tuli nämä koirat. Nyt onkin sopiva aika herättää henkiin tämä uusi harrastus, ratsastaminen. Tunti meni hyvin, vaikka alkuun olin jäykkä kuin tikku paskassa, pelkäsin että se yhdistelmä kaatuu hetkenä minä hyvänsä. Pääsin tavoitteeseen a)pääsin itse hevosen (se oli ISO) selkään ja b)pysyin siellä eikä yhdistelmä kaatunut. Siitä miltä se näytti ulkopuolisista ei kannata puhua. Kädet oli vähän siellä sun tällä ja jalat vatkas kuin ois singerin ompelukonetta polkenu. iki ja hyvä olo kuitenkin tuli. Ja ensi viikon lauantaille varattu uusi tunti Silmänisku

Mulla ois ollu pari ihanaa heppa kuvaa tähän, tai vähän useampikin, mutta vuodatus päätti sitten tänään tökkiä siihen malliin, että tässä vain yksi kuva...syyskuulta 1998. Olin silloin 3kk, "maamieskoululla" ku aloitin siellä hevospuolella opiskelut (lopetin ku pääsin töihin), tässä minä ja vastuuhevoseni Morgensonne eli Morge. Este se on mitä hypätään, vaikkakaan ei suuren suuri. Ja tais olla vielä harjoitusestekisat eli ihan rataa hypättiin...

 

"Miten niin pitäs antaa enemmän ohjia?, neuvo vaan muita ;) "

 

Kursseille

Näyttää että ei tämä työttömyys tästä ainaan paranemaan päin lähde menemäänn joten mä ilmoittauduin Nivalaan metallialan valmentavalla kurssille. Se kestää 23.3 - 18.6 välisen ajan. Jos nyt hyväksyvät mut mukaan. Katsotaan sitten mihin hitsari linjalle sitä jatkaa Silmänisku Sirpa olikin eka joka teki sitten koiratarha elemenetti tilauksen, niin ja Katille niitä tuuliviirejä...

Kursseja tässä on nyt muitakin tiedossa. Olen menossa ainakin tuolle koetoimitsija 1-kurssille, saas nähdä saako ne milloin järkättyä niitä kakkosia, jänikskakkosia. Koetoimikuntien kurssille ois myös tarkoitus lähteä, ku meillähän näitä näyttelyjä on joka jumalan vuosi niin pitää välilä tarkistaa tietotaitonsa, että osaako sitä ;)

Ja vielä tähän loppuun, ihan huippu sähköpostiviesti...Ja hauskaa viikonloppua kaikille. Mä lähden saunaan, nautin pari tölkkiä syntisen kylmää ja lähemme PIZZALLE!!!

MIEHEN KORVIKE

Kyllästynyt miehiin? Jospa tilaisit postimyynnistä korvikkeen. Sopiva malli jokaiselle!

ROPELAATTORI
On vuoteeseen asetettava laite, joka aina saatuasi  unen päästä kiinni alkaa väkisin tunkeutua saman peiton alle takapuolesi kohdalta.

AUTOMAATTINEN KANAVANVAIHTAJA
Televisioon kytkettävä musta laatikko, joka katkaisee välittömästi katsomasi ohjelman, jos toiselta kanavalta tulee toimintaleffa, formulaa, jalkapalloa tai muuta urheilua. Ellei tule, se räpsäyttää säännöttömin väliajoin auki teksti-tv:n ja selaa joka kerta läpi kaikki urheilutulokset.

PYYKINVÄRJÄÄJÄ
Haaveiletko miehestä, joka auttaa kotitöissä? Tämä on sinun laitteesi. Kyseessä on väripatruuna, joka pesuainelokeroon asennettuna laukeaa ja värjää koko pyykin joko sinertäväksi tai vaaleanpunaiseksi. Patruuna ei laukea aivan joka  kerta, mutta todennäköisimmin juuri silloin kun koneessa on lempipuserosi. Mainio naiselle, joka kaipaa jännitystä elämäänsä.

KARVAPÖLÄHDYS
Lavuaariin asennettava laite, joka 15 minuutin sisällä siitä kun olet pessyt pesualtaan, pöläyttää puhtaalle posliinille partakarvan pätkiä. Luxusmallissa on lisävarusteena hammastahnaläiskitin, joka ruiskii hammastahnaa oikein asennettuna jopa parin metrin päähän.

KAUPPAKESKUSVALITIN
Kännykkään kytkettävä toiminto, joka ryhtyy päästelemään epämiellyttäviä marisevia ääniä, jos viivyt liikkeessä yli 5 minuuttia. Lisälaitteena saatavissa myös rähisevä saldorajoitin.

OSTOSHÄLYTIN
- Luotto- tai pankkikorttiin ohjelmoitava toiminto, joka saa kortin lukulaitteen ulvomaan, mikäli kortilla yritetään maksaa lasten- tai
 naistenvaatteita, meikkejä, kenkiä tai muuta ruokaa kuin makkaraa. Hälytin pysyy hiljaa, kun sillä maksetaan porakonetta, työkaluja, autotarvikkeita tai tietokoneen lisäherkkuja.

ESIKÄSITELTY SANOMALEHTI
- Aamun lehden voi nyt tilata esikäsiteltynä siten, että etusivun tilalle on taitettu urheilusivut ja yksi sisäsivu on ylösalaisin ja väärässä paikassa. Lehti on myös esirutattu mahdollisimman paksuksi möykyksi.

VISKIBASSO-VIESTIPALVELU
- Palvelu, joka toimittaa kännykkääsi päivän mittaan viestejä, kuten: 'En ehdi syömään', 'Piipahdan poikien kanssa kaljalla', 'Hae auto korjaamosta', 'Sori en ehtinyt kauppaan', 'Hae sinä lapset tarhasta', 'Miksi kaikki sukkani ovat pyykissä', 'Olet unohtanut silittää paitani'.
 
 MURUSTIN
- Laite, joka aamulla lähdettyäsi töihin levittää leivänmuruja pöydälle ja lattialle. Tämä huokea laite on jokaisen sinkkunaisen minimivaruste.

AJANSYÖJÄ
 - Luxus-paketti, joka sisältää kaikki yllämainitut toiminnot ja vielä paljon muuta yllättävää. Saat anoppipalvelun, joka käy vähintään kerran viikossa silmäilemässä kotiasi halveksivasti ja joka tekee ylivoimaisesti parempia lihapullia kuin sinä. Eikä tässäkään vielä kaikki: Juuri kun alat tottua Ajansyöjääsi, se rullaa ulos ovesta ja liimautuu magneetin lailla nuorempaan sinkkunaiseen. (Anoppipalvelu jatkaa siitä huolimatta käyntejään sinun kotonasi ja kertoo pyytämättä yhä uudestaan, miksi et alun perinkään ollut sopiva omistaja Ajansyöjälle).

Viisi onnellisen suhteen salaisuutta naiselle:

1. On tärkeää löytää mies, joka osallistuu kotitöihin
2. On tärkeää löytää mies, joka saa sinut nauramaan
3. On tärkeää löytää mies, johon voit luottaa ja joka ei valehtele
4. On tärkeää löytää mies, joka on hyvä sängyssä
5. On ehdottoman tärkeää, että nämä neljä miestä eivät tunne toisiaan!!!