Minäkö? ehei...

Anoppi oli ostanut lenkkarit ja testattuani niitä (yleensä mä perin sen vanhat) halusin itselleni samanlaiset. Ihan mistä tahansa tennareista ei ole kyse...värikin on niin hemaiseva, että ei oo tosikaan. Hintaakin niillä oli yli 100€, mistä mä tiedän mitä ns. normaali lenkkarit maksaa, mutta kalliit nämä oli ihmiselle jonka ei oo eläissään tarvinnu lenkkareita urheiluliikkeestä itse ostaa (mä talsin niillä perintö lenkkareilla) ja ihmiselle joka jäi just työttömäksi.

No tämmöset nämä nyt sitten on...

2119190.jpg
ja värihän oli...että varmasti huomataan.

2119204.jpg
Ja pohjista löytyy...

Niin, sieltähän löytyy nastat kuin auton talvirenkaista. Ja vähänkö nämä on sitten hyvät. Pikkusen oli alkukankeutta ku testsin noita anopin puoli nro isompia tossuja kuin nyt omani on, ja siitä muistona on molemmat kantapäät auki ja teipattuna. Tänään piti jopa mennä sellaiselle sivutielle lenkille että se oli aivan peilijäällä. Ku asfaltti tien reuna on jo niin ikävästi sulanut...koirat vaan ku vielä pysys pystyssä niin hyvä on.

No käveltyä on tullu  nyt joka päivä.Vähintään se tunnin lenkki tehdään. Josko ens viikolla ku nuo jalat ois vähän parempana (siis ne rakot) niin jatketaan tuota siltojen lenkkiä...oiskohan se jotain 9kilsaa. On vaan Siitakin niin musta jaloistaan, että saakohan tuota edes pesemällä puhtaaksi? Painohan tuota ei putoa...mutta housut ostin jo pari numeroa pienemmät kuin mitkä alku syksystä, että josko se läski jäis tuonne tien reunalle, eikä tarvi palauttaa jos löydätte. Löytäjä saa pitää :)

Siitakin on ollu nyt aivan tupa koirana siitä lähtien ku jäin työttömäksi.Varmaan tarvis käydä tuo kopin lämmitin ottamassa pois töpselistä. Siitä ne vaan ei kauheesti tykkää ku joutuvat lenkin jälkeen olemaan eteisessä, kuivumassa ku muutenhan ne heittää rallia ja sotkevat koko huushollin. Kauhee marina kuuluu ku Siita itkee oven takana.

Makkaria ja keittiötä vähän sisustelin...verhotkin löyty lähempää vaikka ylivieskaan asti niitä lähettiin Sirpan kanssa etsimään. Ostin myös toisen ISOMMAN jumppapallon...joka sitten kotona ilmaa täyteen pumpattuna näytti just samankokoiselta kuin se entinen, juupa juu. Niin ja ne farkut...pienemmät farkut ;) Juu ja ei oo luvassa ennen ja jälkeen kuvia, turha edes odottaa :)